Monday, February 28, 2011

28 Febuari 2011

Salam, lma aq xupdate blog nie.. selalu asyik berfacebook ajer.. skrg da tutup terus account tu. haha baru puas hati. xtahu la kenapa aku boleh sampai tutup facebook tu.. padahal aq sayang sangat2... kalau x selalu jugak aku chat dengan kwn2, adk2 angkat dan awek aq. tapi sebab peristiwa malam tu je semuanya dah berubah. sekarang da xde lg account facebook tu, xde lagi page2 kesayangan aq, group2 kesayangan, dan game zynga poker serta hello city... sayang, sayang, sayang.. tp mungkin ade hikmah jugak bila aq tutup facebook tu, masa aq pun da bnyak berkurangan dari mengadap je facebook tu.. hari ini adalah hari lahir anak sedara aq. nasib la dia lahir 28/2 dan bukan 29/2.. kalau x jarang la dapat sambut hari lahir.. huhu aktiviti aq di politeknik xde ape sgt yg menarik hari nie, kelas autocad berjaya juga aq siapkan lab 7.. cuma nk di uploadkan je assignment tu kat web e-politeknik. waktu kelas OSHA agak kelakar sewaktu rakan sekelas aq berketurunan india membentangkan hasil kerja kumpulannya. Perkataan 'meninggalkan nyawa' membuatkan kelas aq kecoh dgn gelak tawa xterhingga. dengan gayanya yg selumber sememangnya mencuit hati... kelas digital sepatutnya aktiviti lab dijalankan tp lecturer aq mengubah untuk kelas teori sahaja. kefahaman aq agk kurang ary nie bila masuk tajuk baru. haha xpew. t akn stdy blk. time mkn tghari, menu aq mengikut selera tekak pada hari nie, ikan keli bakar+daging msak mcm rendang tp ntah la.. aq xpasti.. dengan sayur cmpur serta air jagung+cincau.. hehe bajet bawah RM6.00 shj... sampai je kt umah sewa, trus mkn dan buat assignment electrical technology yg nk kne antar. nasib la kelas pendidikan islam ustaz yasir dibatalkan. kelas jam 1500, iaitu semiconductor, ade kuiz la plak tajuk diod, perghh.. pnat otak nie nk menjawab, nsib la msuk jgk ape yg aq stdy iaitu diod zener.. xsia2 perjalanan sejauh 130KM dari umah mama aq ke umah akak aq di Kulim untuk belajar semiconductor. seterusnya kelas techno pada pk0l 1600 oleh En.Zaidi(lec yg sporting gila kt poly aq). hahaha ary nie msuk tjuk baru yg agk susah iaitu Proses cas dan Discas Kapasitor melalui Perintang. hope rabu nie akan lbey paham la penerangan beliau.. td ingat nak main takraw dgn kwn2 n jiran2 kt dpn umah nie, tapi mls la plak.. huhu so duduk je la dlm bilik nie smpai mlm nnti... anyway ary nie adalah lebih baik la dari semalam & hope esk akan lebih baik dari hari nie.. n_n
Post a Comment