Wednesday, April 6, 2011

final final & final

Salam, wahh lme suda xupdate blog nie.. sibuk skit sjak dkat2 final nie.. asyik ade kuiz n test je memanjang.. alamdulillah, notebook saya dh selamat diformat meskipn bukan 100% siap.. xksah la, jnji da bleh guna semula untuk siapkan assignment yg melambak.. tmbah2 lab sheet yg berduyun2 banyaknye.. hahaha risau, cuak, nervous & macam2 lagi la perasaan menjelma bak cendawan tumbuh selepas hujan.. bukan ape,masih banyak lagi subjek yg perlu saya pelajari sebelum melangkah masuk ke dewan peperiksaan.. xmau dh carry lagi paper untuk da next semester.. tadi ada la perjumpaan dengan PA kelas iaitu En.Akasah.. dia ada bgtau yg short sem utk cuti dua bulan nie macam xde je.. sedeyh juga coz terpaksa drop lg untuk sem dpn.. so beban akan lagi bertambah la nmpaknya.... da nsib jadi macam nie so terima je la.. cerita terntang aktiviti sya kelmarin agak melucukan la bla kwn sekelas sya ada meminta izin awal untuk bermain futsal pada jam 4 ptg.. lps 2 lecturer tanya blk, lawan pasukan mana? 1 kelas menjawab pasukan Malaysia.. riuh dgn gelak tawa kami sekelas di lab telekom 2... hehe seperti yang dikatakan kami bermain futsal dan sya rasa sememangnya puas bermain kelmarin.. mmg penat lps abes klas tapi kepuasan yang sye dpt seolah2 menutupi kepenatan yg dirasai... cerita tentang si buah hati, dia macam xok je minggu nie... lau sye xmsj xde la msj dari dia.. semalam pn msj mcm xde mood je.. xtau la ape lg la yg xkna dgn hbungan nie.. pening kpala sye... seraabbbuutttttt..... semalam dengan jayanya lab semicon berjaya disiapkan pada jam 1.30pg... hehe sambung ber facebook sehingga jam 3 pg dan tdo.. test osha pada pg td ok tp math hncuss suda.. susa je soalan 2... huhuhu takutnya kalau carry sem nie.. mmg killer subjek la... hahaha k lah t akan diupdate lg la... daaaaa bye2..
Post a Comment