Sunday, April 24, 2011

Syg sudah pergi.....

huhu dgr tjuk pn ase sdey je... syg sudah pergi. Sape syg 2 ye? Actually, (Chewah nk speking pulak) haha xde la. Sbenarnya citernya mcm nie, syg yg sye maksudkan 2 adalah bnda yg kt bwah nie la ......

(Nokia 5320 ExpressMusic)

syg sye nie telah jatuh dlm bilik air coz sye terlupa yg fon nie ada dlm poket seluar jeanz mse nk mandi.. Bak kata pepatah 'Malang tidak berbau' so pergi sudah fon kesayangan nie meninggalakn sye.. nie la first time jatuh dan boleh dikatakan 100% xde calar sjak beli coz sye pakai cover. Memang ase nak nangis je coz terlalu banyak la yg tercipta dengan fon nie.. Terlalu indah untuk dikenang & terlalu pahit untuk ditelan.. huhu sekarang cuma tinggal fon nie je menemani sye......

(Nokia 2690)

xpe la.. at least still bley berhubung dgn org tersyg(mrs.samprit ungu).. hehe insyaallah kalau ada rezeki lebih ingat nk gna fon nie plak la lps nie.....

(Nokia 5800 ExpressMusic)

hehe tu pn lau ada rezeki lebih ler.. knpa sye pilih nokia model ExpressMusic? fon nokia jenis nie memberi kepuasan dlm mendgr music tanpa had... pada sye fon model ExpressMusic nie adalah fon terbaik yg pernah sye guna.. so yg blum try 2 cuba la... msti syok ler... hehe hope keinginan utk memiliki fon diatas nie akan tercpai.. whooohoo... hehehe daaaaaaaaaa.......


Post a Comment