Thursday, September 15, 2011

Nukilan 14 Sept 2011

14 SEPT 2011


Ntah knp la tetiba je aq nk catatkan kenangan aq kt poli utk ary nie.. ok la, pg aq mcm biasa la, kalau ary rabu nie selalu dtg awal ke klas puan nora bt abas, lau x mmg kosong la kdtgan utk ary nie.. pg tu aq lalu la kt koperasi & akhirnya setelah 2 semester baru la aq jumpa Fatin(kawan yg da 15 tahun xjma k0t) hehe chumil dh dia skrg.. n da jd awek org dh pn... melepas aq.. hahaha, mengarut je... stay single aje lg snang... lapang fikiran nie...so ary nie agk best la coz ase da paham skit ape yg pt0t aq tau dlm subjek communication system fundatmental nie... mmg la agak susah tp da kos aq kn? so kne struggle jgk la study... abes je klas puan nora, aq ngan geng klas aq ngan geng klas aq pg kedai mamak la breakfast dlu.... 1 talam nasi lemak abes geng klas aq bantai... lau ary2 cm2 mmg kaya la mamak tu... so lps mkn blk umah dlu la smentara tunggu klas puan juliana k0l 12 tghari nanti... blk umah je aq relax2 n mandi dlu coz aq ase mcm mlas nk blk dah lps abes klas puan juliana nanti... dlm pk0l 1 cm2 la klas puan juliana tamat... so da xblk umah, tempat aq lepak kt kerusi batu bawah pokok la.. kebetulan time tu xde orang duduk kat c2 so aq pn lepak la kt c2 sambil2 baca nota untuk kuiz softskill pk0l 2ptg nanti... masa aq sensorang kt meja tu, ada la tetiba je tdgr suara sorang akak nie kecoh je melawak ngan kwn dia... aq pn tgk n wat xtau je la... pastu dia ngan kwn2 dia trus duduk kt meja aq duduk... terkejut gak aq tp relax je... akak2 tu suma cute2... so diaorg ngan aq pn bknalan la.. tp yg aq ngan nama just akak Aishah je... coz dia yg paling slumber gler la... banyak cakap n aq lak ase sgan nk ckp ngan dia.... tp rasa sronok gak dpt borak ngan diaorg suma.. sporting je sumanya... sembang pnya smbang, akak Aishah tu tertinggal file yg ada nota dia kt banggunan tingkat 7, masa tu da pkul 1.45 ptg so aq pn da nak pg ke klas kt tingkat 5... so aq pn berjalan pergi ke klas, akak2 yg lain pn bz je ngan stdy coz dgr2 diaorg ada kuiz... so cter masa kuiz dlm klas aq, memang tebaik la, 5 orang je jwb untuk kuiz & semua orang boleh dapat markah penuh... otw blk tu aq tgk akak Aishah ada lg kt kerusi batu tu, masih lg study... dari jauh dia tgur aq, hope lps nie dpt jmpa lg & kalau bleh ase mcm nak cari lg sorang je akak angkat.. ehehe tp serius hepy je bla jmpa akak2 tu semua... kt umah lak punya story, blk dari klas je, geng umah sewa aq suma pg Jitra Mall ngan awek baru sem 1 kt sblah umah nie... aq pn xtau nama pe bdk 2.. dgr2 diaorg panggil amy... xtau la aq smbong ke or dia yg smbong.. lgsung xbertgur sapa lg... lantak la... bkn masalah aq pn... relax sudaa.... Nie blog aq kn? so ape2 cter kt cnie , terpulang pada aq la... so utk yg xpuas aty ngan aq tu, ckup2 la... aq da mlas nk layan.... Mood aq skrg, hepy, ceria dan tersenyum je... Wink3... hehe daaaaa 



Post a Comment