Thursday, October 20, 2011

17 OKTOBER 2011 Kisah Kehidupan Seharian

Pg yg indah bila dikjutkan oleh alarm fon yg aq set mlm td. hehe kisah hari nie aq mulakan dengan lambat masuk kelas En.Musnizam, lecturer yg paling aq ska... so da lwat masuk kne la motivasi pg skit, ntah knapa masuk klas En.Mus ary nie aq ase mcm kosong je, lagsung xfokus dan melayang-layang je fikiran nie... Bila tiba je time 'take 5' trus aq pg kt wawa tanya sal litar mini projek yg nak kena antar ary nie, siap jgk litar tu walaupun mahal sgt2. xksah la bab duit nie, janji keje msti settle. Abes je klas En.Mus sambung lak klas Math oleh En.Rsiva, pergghh memang gelak je la dgn ayat2 dia, 'jgn sampai saya ceramah nanti abes berselerak'. hehe klas dia pn aq masih lg kosong, blank je n dia yg mengajar pn pening je.. dlm pkul 11 cm2 aq n kwn umah sewa pg antar lab sheet autocad & nak settle tentang borang Latihan Industri. Tp nasib malang jgk la xleh selesai lg borang-borang tu. So aq pn balik umah n relax dlu sebelum kelas pkul 2. sementara tggu klas tu, sempat gak la stdy ckit utk test subjek repair n fundamental. dlm k0l 12 cm2 aq pg kdai dkt dpn umah nie nk potostat, tp memang sejarah la ary nie... sampai kt kdai tu, lbih kurang mcm nie la dialog aq dan akak kt kdai tu,

aq: akak tlg fotostat nie.(sambil tunjuk kertas yg nk difotostat.

akak: ermm saya xmau ambik..

aq: hah kenapa?

akak: saya xreti guna mesin fotostat.

aq: ok xpe la.

hahaha nak marah pn ada, nak tergelak pn ada tgk muka akak tu,cuak je... cerita masa klas repair, tetiba En.Ang yg masuk n dia tlg pantau test klas aq sbb Pn.Lee dah bersalin kelmarin. yahooooo xde klas repair dh... soalan test repair td bleh tahan la jgk. susa k0wt, tp alhamdulillah dpt jwb jgk... dan klas terakhir adalah klas puan nora, klas yg agak menakutkan aq di final nanti coz subjek nie nampak simple tp berat jgk la bg aq. td da wat test n pop kuiz. next week ada lg test utk subjek nie dan note arrangement... mlas nk cter panjang2 n aq tegaskan skali lg blog nie adalah kisah kehidupan aq dan xde spe layak utk mempertikaikannya ok. Fullstop....



Post a Comment