Friday, October 28, 2011

Study Hacking+Banyak keje.........

Salam, hehe minggu nie punya story, aq just study hacking wifi sahaja... so study punya study, dari google, facebook sampai la ke you tube, akhirnya dapat juga cara yang terbaik untuk hacking. So untuk percubaan aq test hack kt wifi aq sendiri la, memang lama la nak tunggu untuk dapatkan password tu, asenye dkt dua jam juga la aq tunggu semalam.. tp hasilnya sangat memuaskan... saja je study bab nie... seronok tengok para hacker nie hack sesuatu yang bagi aq memang susah sangat2. Lepas nie rasanya nak study hack email plak coz email aq pernah di-hack jugak dulu... hehe so harap2 dapat la jawapan macam hack wifi nie... kisah banyak kerja plak, minggu nie boleh dikatakan banyak juga la keja yang nak kena aq siapkan, assignment telephony laa yg paling pening sekali, moto aq pun da 2 minggu xmandi, blog nie pn nasib ler ada masa ckit nak berceloteh.. hahaha aq tulis apa yang aq rasa nak tulis, xsuka?? bukan masalah aq... Selamat Malam... Daaaaaa




Post a Comment