Thursday, October 20, 2011

16 Oktober 2011.... kisah kehidupan seharian

Ini kisah kehidupan aq, so kalau xska jgn bce dan dalam tempoh secepat mungkin klik (X) disebelah kanan ats sebelum anda sakit hati jika story sy xbest. Blog aq, aq pnya ska. Nak maki pn ckup la dlm hati k. hehe

hari aq dimulakan dgn kelas Puan Lee iaitu subjek electronic equipment repair, hehe masuk kelas je dia da start bgtau psal kuiz & test. pastu dia sambung lak panggil nama group yg xantar mini projek lg... hahaha group aq la 2, mlas k0wt nk buat mini projek 2. so lps klas td trus aq, wawa, pieja & mira wat mesyuarat tergempar utk pikirkan tentang mini projek tu. keputusan yg berjaya dicapai, miera stuju nk pg cari mini projek kt Alor Setar, wawa menawarkan khidmat men-solder komponen-komponen litar, aq amek tugas cari solder n solder sucker pastu pg antar kt wawa, pieja?? no komen... hehe story pada sebelah petang plak, klas autocad wat Lab 5 tajuk digital circuit k0wt.. susa gak tp alhamdulillah, sukses jua akhirnya... abes kelas mcm biasa la, mesti cari mkn malam siap2, so tempat yg dituju adalah medan Taman Siswa la coz ada Nasi Goreng Kampung yg aq ska. Murah dan sedap. Mana mau cari nasi goreng kampung RM2.50+sedap...?? Next story tentang kisah dimalam hari, aq hampir terlupa lak tentang janji aq ngan cik adik sorang nie(Faiezah) nk tolong dia wat assignment, lagipun ujan lbat so ase mlas la nk keluar, so cik Faiezah & cik Kamila dtg la amek aq kt umah n pg wat assignment kt tempat biasa ktaorg jumpa... lama jgk la nk siapkan assignment tu, maklum la, cik samprit nie slow ckit n xcekap sgt main dgn software nie... akhirnya siap jgk la tlg cik Faiezah wat kje dia.... Alhamdulillah. Selesai jgk walaupn End Of Chapter je yg xsmpat nak wat td. Esk rasa mcm ada kuiz math so stdy la ckit, test Pn Nora n Pn Lee pn esk... adoyai... mlas la nk stdy teori2 nie... mengantok la... hahaha sekian saja kisah ary nie.... Assalamualaikum....... ^_^



Post a Comment