Friday, November 4, 2011

Final oh Final

Salam, hurmm minggu yang sangat memenatkan dan penuh dengan tekanan... banyak sungguh dugaan yang datang menimpa diri ini... mungkin ini adalah ujian buat diri ini... apa yang mampu dilakukan hanya berdoa memohon kekuatan untuk menepuhi dugaan hari-hari yang mendatang. Back to da title, tentang final... Secara jujurnya, memang aq langsung xready untuk final kali nie coz banyak sangat masalah peribadi dan study... most yang bagi effect sangat-sangat of course la masalah peribadi. tapi alhamdulillah ada yang dah selesai dan aq bersyukur sangat-sangat. Rasa macam dapat sedikit kekuatan untuk kembali berjuang untuk final exam nie. Thanx buat yang berkenaan... Subjek-subjek yang aq ambil untuk semester kali nie pun ada yang da tamat... contohnya kelmarin la, last presentation of English Communicative. Rasa lega sangat bila dapat selesaikan role play yang terakhir dan aq rasa suatu kenangan yang indah la coz subjek tu la yang wat aq rasa seronok sekali. Markah untuk penilaian berterusan(PB) pun ada yang da dpt, alhamdulillah xbegitu mengecewakan dan memberi aq sedikit semangat untuk bertarung di final nanti. Tentang latihan industri(LI), akak aq ada gtau yang aq dapat buat LI kat tempat keje dia... harap-harap dapat la dan aq pun kena ready la dengan surat pembatalan salah satu tempat LI, arghh malasnya. Jadi banyak kerja plak bila apply dua tempat LI nie. Apa-apa pun nie semua untuk masa depan aq. So kena la berkorban sedikit, tentang LI aq cuma risau tentang persembahan untuk pembentangan pada bos je. itu la yang aq selalu pikirkan dalam fikiran nie. Harap-harap semuanya berjalan dengan lancar. Semoga Allah memberikan kekuatan untuk diri ini dan mempermudahkan segala urusan pejalanan hidup ini.Amin. Rasanya cukup la aq coretkan untuk kali ini.. daaaaaaaa



Post a Comment