Sunday, February 26, 2012

Oh Tidakkk!!!!

Salam,


Aduhai sibuk bt0l la minggu nie. Dah la hari sabtu kena OT. Tak best bt0l cuti hari ahad je. Rasa tak puas langsung. Bukan apa, bila balik rumah mama je yang dapat download sepuas-puasnya. So lepas OT kelmarin sampai pukul 4 petang. Aq call mama sebab rasanya time tu mesti mama nak hantar adik aq balik asrama so nak mintak singgah ler dulu kat rumah sewa nie datang ambil aq untuk buat spek. Malang bt0l la spek aq pecah masa kat kilang hari itu. 




Sedih bt0l. So kerja aq pening je la... Tak tahan bt0l. Lepas je hantar adik aq terus pergi ke Tesco untuk buat spek kat kedai De Vision. Kedai nie memang kedai tetap la sebab harga dia ok jugak & service dia pun aq suka.... Tapi lepas check mata nie rupanya power & silau aq tak naik pun. Kencing bt0l la kedai kat perak tu kata "you punya silau naik banyak, power ada naik sikit". Tak guna bt0l. Kalau aq pergi lagi kedai tu, "You punya mata manyak silau la, gua mau kasi lagi silau mau??". Kurang ajar bt0l. Hahaha tapi best jugak la sebab time pergi check hari tu dia punya ayat sampai la nak suruh aq buat spek kat kedai dia. Last-last "xpa la, saya just tengok-tengok ja". Pastu terus keluar dari kedai dia... Membazir je air liur promote kat aq. Nak kencing sangat. Masa kat Tesco kelmarin best jugak cuci-cuci mata tengok ragam orang. Macam-macam gelagat manusia. Lepas dah siap buat spek aq terus pergi pacific nak tukar tali jam adik aq. Jumpa la dengan anak jiran lama aq, Alia(anak mak cik mai). Serius nampak matang budak tu, beza la dari dulu. Biasa la anak sulung selalu akan nampak matang. Dah selesai kat pacific terus parents aq hantar balik rumah sewa. Lepas magrib aq balik rumah mama aq, risau gak sebab mata memang tak clear la lau tak pakai spek & waktu malam lak tu. Hehehe takut-takut pun redah jugak balik sebab kesian lak kat si "dia" tengah tunggu kat skype. Takut demam pulak lau tak dapat skype minggu nie.... Jalan nak balik ke rumah aq tu dah la gelap & seram. Kereta pun jarang-jarang ada. Yang lawak tu ada sebuah kereta potong dari belakang aq, terus aq kejar kereta tu sampai dia slow. Hehe mesti dia ingat aq marah dia potong aq, tapi sebenarnya aq yang takut, sebab tu aq follow je rapat-rapat. Biasa la, pengaruh cerita seram tu ada jugak bila lalu jalan sunyi macam tu. Lagi pun banyak orang cerita jumpa itu ini la. Hehehe lagi laju la aq pecut. Sampai rumah je tengok rumah gelap lagi, aik tak sampai lagi ke parents aq nie?? Call my dad terus & diaorg tengah makan so terus la join sekali. Balik jer rumah terus online skype dengan si'dia'... Rasa bahagia dengan hubungan sekarang. Rasa tenang dan sedikit demi sedikit timbul balik rasa masa bercinta dulu. Hurmm semoga rasa begini berterusan. HEHEHE Nitez... Daaaaaaaa


Sekian!!!
Post a Comment