Sunday, April 22, 2012

Demam lagi, Gempa Bumi!!

Salam,

Alhamdulillah dapat jugak online dan meng-update lagi blog kecik nie. Walaupun bukan ada pembaca pun, sekurang-kurangnya dapat jugak la melepaskan penat, tension, boring dan macam-macam lagi dekat sini. So apa yang aq nak luahkan kat sini adalah hak peribadi dan tak ada sapa pun yang berhak nak pertikaikan. Demam oh demam, students lain kat poli tu tak pe la kalau nak demam pun sebab diaorang tengah bersedia untuk final exam. Aq nie demam sebab rehat yang tak cukup, dengan tekanan keadaan sekeliling lagi. Pergghh serius tension bt0l... Kenapa la asyik kena uji je dengan manusia yang tak guna??? Tak tau la apa lagi salah dan silap aq nie. Tak pasal je kena hentam dengan perkataan ******* tu. Tak ape lah. Ujian untuk orang sabar, kalau orang lain confirm dah kena tetak lau kata macam tu. Cakap macam mak dia punya TUT je. Hehe dia tak kena buku dengan ruas lagi. Tunggu je lah nanti. Ramai orang dah target tu. Hoho gempa bumi punya story pulak... Baru-baru nie gempar dengan gempa bumi yang berlaku dekat indonesia. Kuat la jugak sampai terasa kat utara nie. Tapi biasa la, kat facebook pun cuma kecoh kejap je. Lepas tu manusia-manusia dah kembali normal la. Takut pun kejap je... Gambar-gambar kat facebook yang dedah sini sana upload balik. Hakikatnya itu la realiti kehidupan sekarang. Biar je la... Hidup masing-masing kan?? so fikir lah sendiri. Aq pun tak perfect so tak nak komen lebih-lebih. Malas nak tulis panjang sebab bukan ada ramai orang baca pun... Layan movie dan main cityville lagi best. Daaaaaaaa
Post a Comment