Tuesday, August 12, 2014

Daku Kembali Merncoretkan Disini...



Lamanya tak mengupdate apa-apa kat blog tersayang nie. Dan tahun nie merupakan tahun yang paling malas buat Mr.H disebabkan pelbagai aktiviti dalam kehidupan nie. Dari habis study, menganggur, kerja dengan abang Mr.H seketika  then kerja di Prai Power Plant sampai la sekarang nie sambung training di UUM Sintokyo nie. Seriously tahun 2014 nie adalah tahun yang teramat sibuk la.

Update yang dijanjikan iaitu Koh Lipe For Da Second Time pun tak sempat nak update lagi sebab nak mengadap laptop nie pun rasa malas yang amat la. Bila on ja confirm layan movie saja. Then shut down. Facebook pun dah semakin Mr.H tinggalkan sebab masa dan malas nak mengadap lama-lama. Cuma yang aktif sekarang hanya di :


  1. Instagram- pena_jiwa23
  2. Wechat- samprit_ungu
  3. Whatsapp- mintak ler no I ok?... hehe


Entry nie pun sebenarnya malas nak update. Tapi disebabkan Mr.H bosan mengadap suasana bosan dalam makmal komputer nie so menaip la kejap. Oh ye cerita di UUM Sintok nie. Mr.H bukan la sambung buat degree ke ape cuma ada training untuk aplikasi fon. So selama 3 bulan nie memang Mr.H stay dekat sini la dan sekarang nie dah sebulan lebih Mr.H berada disini. Aplikasi fon yang Mr.H study kat sini macam game-game yang anda download kat Playstore dan Apps Store tu la. Tu la tujuan program nie sebanarnya. Tapi rasa lawak pun ada sebab memang tak ada kena mengena langsung dengan kos yang Mr.H belajar dulu. Memang main redah je nie.

Diharapkan selepas program nie maka hadirlah wahai kerja-kerja yang akan membina masa depan Mr.H. Dah umur 22 tahun dah tapi masih tak menetu lagi arah tuju kehidupan. Risau jugak. Insha Allah ada la kot nanti. Cuma tak  sampai lagi masa untuk rezeki tu hadir. Rasanya cukup la buat masa nie nak merepek dekat sini. Nanti ada masa Mr.H story lagi. Sekali lagi maaf dari Mr.H atas kesepian blog nie. Mood raya masih ada kot? Selamat Hari Raya Aidilfitri dan selamat berpuasa 6 dibulan syawal.

Sekian Coretan Hati...

Post a Comment