Saturday, October 13, 2012

Rumah Dalam Pengubahsuaian

Salam,

Pagi-pagi lagi aq dah mengadap laptop nie memandangkan hari nie dah nak balik ke rumah sewa, so kena la gunakan masa yang ada untuk online sepuas-sepuasnya sebab cuma hujung minggu je aq dapat lepaskan ketagihan online aq nie... Entry kali nie aq nak story tentang keadaan rumah parents aq yang sedang dalam pegubahsuaian. Masa aq balik hari rabu petang tu, kebanyakan dah siap dah dari tebuk ruang tamu, pasang tiang pagar dan lantai bilik, cuma tunggu pemasangan 'awning' je untuk siapkan lantai dekat porch kereta.







Gambar yang last nie tempat sementara aq... tengok la habuk atas speaker tu... hehe banyak kan??? bla la nak siap.. hope sempat la sebelum raya haji nanti... hehe thanks for reading..

sekian!!!!

Post a Comment