Wednesday, August 14, 2013

Riang Ria Raya Family Samprit Ungu 2013


 Hye selamat Hari raya semua... Mesti kita semua masih dalam mood raya kan? So Mr.H nak share la kisah raya tahun nie. So sebelum raya ary tu ada la Mr.H terima kad raya dari adik angkat dan rakan blogger.

Haaa lama sangat tak dapat kad raya dan hantar kad raya. Tapi tahun nie kedua-duanya jadi jugak.. Mr.H ada dapat kad raya dari seorang adik angkat nie. Wah cantik dan siap ada music lagi... Hehe terima kasih adik. Mr.H jugak ada dapat kad raya dari seorang rakan blogger nie. Simple and Nice je. So tahun nie seperti biasa Mr.H dan family masih lagi menjalankan perniagaan keluarga Mr.H iaitu berniaga kuih raya la. Tahun nie slow sikit la business sebab dua minggu sebelum raya baru nak start. Apa-apa pun best sangat la tahun nie sebab tempahan dari orang ramai tak putus-putus sampai terpaksa tolak tempahan di saat akhir sebab memang dah tak sempat nak buat.



Kad raya dari Penang... From Adik Shada
Indah kata-kata coretannya...
Raya tahun nie memang meriah la sebab pertamanya, rumah baru dah siap renovate so semua adik beradik dapat berkumpul ramai-ramai la. Malas nak citer banyak, jom layan gambar family raya Mr.H... 

Picture Behind the Scene...

Abang Rizal dan Kak Ita memulakan salam...
Kak Linda dan Abang Yan....
Kak Tini dan Abang Shahidan...
Hazwan Hafiz @ Mr.H @ Samprit Ungu... Anak ke-4 dalam keluarga... ^^
Nur Hafiza @ Adik Bongsu...

Mr.H dan Anak-anak buah tengah tunggu nak setup family picture..
Mr.H jadi photographer kejap... Test snap...
Senyum... Eh adam nie pi jalan mana plak tuu...
Free Style semua... hehe
Abang Rizal dan Kak Ita berserta anak-anak...
Abang Yan dan Kak Leen bersama anak-anak...
Abang shahidan dan Kak Tini bersama anak-anak... *muka tak leh bla si Mia Umairah nie...
Mr.H, adik berserta mama dan abah... *zafira enterframe...
Zafira dan Nafis... Dua bradik... Peace syg..
Budak Bebai...
Mr.H @ Pak Cik dengan Zafira... Peace...
Semperit Ungu... Adekk
Mr.H @ Samprit Ungu... Senyum je..
Sebelum balik kampung... makan dulu meh... yg pnting ada samprit atas meja tu.. hehe
 Seriously memang best dan happy la. Meriah sangat walaupun rumah mama nie riuh dengan cucu-cucu mama... Itulah suasana raya yang sebenarnya.. Rasanya update kali nie dah penuh dengan gambar je... Nantikan entry yang seterusnya. Open House Raya Ke-4 Family Samprit Ungu... Thanks for reading...

Sekian Coretan Hati...
Post a Comment