Sunday, June 26, 2011

Ary yg membosankan

25 Jun 2011

Mood aq msj dgn si dia agak slow dan mcm nak gaduh je... xtau la npe ase cm2. Masa tengahari dalam pk0l 1.30 ptg... Dia mesej aq nk jmpa dia bus stop Kolej Mara Kuala Nerang.. Ngatkan nk aq hantar dia blk tp dia xnk coz takut papa dia nampak.. so aq temankan la dia sementara menunggu bas... xde ape sgt yg ktaorg bualkan coz aq blank je nk borak... Hati nie hepy jgk la coz da brapa bulan xdpt tgk dia dpn mata.. Lega bila tgk muka dia pn da ok drpd kcederaan ary 2... hehehe tiba-tiba je May Ling sampai... terkejut jgk aq.. dia nak pg Alor Setar... so dia tupangkan awek aq blk ke Pokok Sena..

26 Jun 2011

Bosan gler la ary nie... xtau aq nk wat pe... bangun pg td pn da lewat coz smalam pn pk0l 2.30 pg baru tdo, tmankan sygku wat keje skolah dia so chatting la kt Skype & Teamviewer... Ntah kenapa ye mcm-mcm persoalan yang diajukan kpd aq semalam... ska T-shirt mcm mana, bju pkai saiz ape & mcm-mcm lg la... Ape la dia nak wat, aq pn xtau... banyak sgt suprise... aq pn xtau lg nk bg pe hadiah untuk birthday dia blan 7 nie... hehe semalam jgk dia ada uji aq samada aq nie jelous ke x bila dia ckp rantai yg dia sedang pakai adalah pemberian ex pakwe dia... aq wat muka slumber gler.. aq ckp kt dia lbey kurang cmnie la.. "pakai la asalkan sayang suka, dalam aty nie memang xska coz rantai yg abg bg xnk plak pakai".. dia gelak je coz nak kantoikan aq.. rantai tu adalah hadiah yg adik dia bg utk bufday dia... hampeh punya awek... xabes nak main-main.. grrrr... ary nie aq ase nk tdo je memandangkan cuaca yg mendung... lg pn cuti pn da nak abes dh next week... xbestnye.. k la.. daaaaaaaaaa
Post a Comment