Friday, June 24, 2011

Salah orang la dik

"Esok ada tusyen x?" pertanyaan yg membuatkan aq rasa hairan dan pelik bila aq on chat di facebook... dah lama aq xon chat kt facebook tu walaupn selalu je online... tiba-tiba je aq dikejutkan dgn chat oleh seorang adik nie.... hehe lma jgk la baru dia sedar yg dia tersalah chat & trus off chat.. mgkin malu yg teramat sgt... hehe tu la... add kawan kat facebook tu sampai beribu... kononnye kwan la.. padahal beberapa orang je yg selalu comment dan chat pn... xpe... msti dia akan ingat lps nie akan wat group mcm aq nie hehe --->>

Pada aq, xperlu la add kalau untuk nk tmbah list tp xsmbang & berkenalan pn... Tp biasa la... laen org laen cara & kehendak masing-masing... nie pendapat aq jew.. jgn maree.... hehe
Layan game di facebook dlu....
dadaaaaaaaa.....
*sorry edit cincai je.... n_n
Post a Comment