Monday, July 4, 2011

Arghhh Tnsyen.....

Arghh ary nie tahap kesabaran aq da sampai ke kemuncak... dah lama aq layan je mesej-mesej yg menyakitkan hati mcm owh, ok la, ok, ye la... aq cakap ngan dinding ke? pokok? kayu? aduhai kenapa layan aq macam 2... alasannya dia kata aq xbg berhubungan dgn abg angkat dia... hello mmg aq halang coz lelaki gatai mcm 2 nk dekat dgn awk... Yes, aq akui aq jgk akui kesalahan aq coz rapat ngan akak2 angkat aq tp xbg dia berhubung ngan abg angkat dia... tapi sampai nak aq putuskan hubungan memang aq xbleh... diaorg da mcm family aq dh.. yg aq xleh terima bila dia cakap aq lebihkan mama je dalam segala hal... mama, mama, mama... aduhai, kalau aq nak cakap aq xbg perhatian, tiap2 ary msj, lau dgr sal kawan aq tu, seminggu pn cuma sekali je msj. Nie aq ngan dia xcukup ngan mesej, facebook, skype & teamviewer... Aq da bg banyak perhatian kat dia... Dia pun da banyak berkorban untuk aq, ok aq hargai semua tu. Aq xkan lupa... Petang td aq ada pg jumpa dia, dia mesej pn macam nak marah coz dia ngat aq da sampai kt umah dia... Pastu bila dah jumpa pn kejap je... Dia pn bukan xtau yang aq takut jgk nak stay & borak lama2 kat umah dia.. Jiran dia pn bukan bleh caya sgt.. Silap ary bulan kne tangkap basah lak... Benda nak jd kn bkan nk tau... So jumpa kat o9 je la wat masa nie... aq pn jumpa jap je td n trus blk.. Masa nk blk td pn dia da wat perangai dah... Blk je dia mesej cakap aq tinggalkan dia macam tu je.. Memang aq tinggalkan macam tu je. Dia pn xkan la xpaham ngan jiran dia yg bwk myvi oren 2.... Nyebok je hal org lain... Skrg aq da gtau dia yg better masing-masing pkirkan & pertimbangkan blk hubungan nie... hope dia fikir & renung blk... xkan la sebab mama & akak angkat pn nak jdkan hubungan nie jd teruk... Aq nie memang marah & buruk sgt bila marah tp sayang tetap sayang... cuma time aq marah memang better jgn kacau coz hati tgh panas mcm2 bleh terkeluar dari mulut nie.. hope akan ok la cpt hubungan nie.... Amin.
Post a Comment