Friday, July 1, 2011

Kenduri & Spot check....

Kenduri & spot check.... 2 perkara yg berbeza kn? hehe ok aq story sal kenduri dlu.... 30 Jun 2011, akak tnie ada buat kenduri kesyukuran sempena masuk ke rumah baru di Kulim... xbest sgt la coz xde awek2 comey yg dtg.. lau xleh cuci2 mata.. hahahaha lau awek aq bce confirm dia kata GATAII... so lps magrib ada bacaan yasin oleh orang-orang taman... xramai sgt yg dtg pn... tp alhamdulillah la sumanya berjalan ngan lancar... tp aq xleh blah tgk ada bdk kecik yg gler pnya buas la... xlarat aq nk gelak tgk telatah dia... ades xmo la aq lau ada ank cm2...

Da next da 1 Julai 2011, pg jumaat, bngun je trus solat subuh & mandi.. da siap mandi je lepak la kt ruang tamu sambil tgk nasi lemak kopi O... ntah cmne leh terlelap jap.. mgkin pnat knduri semalam agaknya.. bangun je breakfast & ready utk ke Penang, utk spot check umah abg aq... lgpn rindu nk tgk anak buah aq yg ke-7 iaitu Zafira... lme t0l xtgk bdk kcik 2... sbl0m nk pg 2 aq pn tuntut la janji akak aq nk bg beg kt aq.. hehe dpt jua akhirnya..

Ok jgk la.. hehe

so sampai la umah abg aq kt Taman Sutera, Penang... aq xtahan nk gelak bla tgk anak buah aq no-3, Nafis dengan xmandi lg wlaupn k0l 11 pg dengan rambut yg panjang dan kembang mcm alleycatz da aq tgk.. masuk je umah aq Zafira, alahai sdey t0l... terbiar je bdk 2 minum susu dgn mata belinang je ngan air mata... kesian t0ll... rumah pn xterurus, last2 mama aq amek 3 org cucu dia bwk blk Kedah... nk bentuk skit budak2 tu bg ada disiplin... Kesian coz kurang kasih syg... so diaorg suma da ada kt Kedah meh aq & parents aq nk ajaq skit... lgpn kt sana Bibik je yg jaga, bkn ada masa sgt nk ajar & disiplinkan budak2 tu.... ptg td best gak men badminton & layan bdk2 tu... bkan selalu dapat mesra mcm 2... time to chat n comment2... nitez all.. wink2.. daaaaaa
Post a Comment