Thursday, July 21, 2011

weekly update

Salam, 

Maaf coz hanya seminggu skali jew aq dpt update, skrg kehidupan aq da kembali bz ngan kelas yg begitu padat... perghh memang penat sgt2. Tp xpe la, demi segulung diploma perlu ada DUGAAN & PENGORBANAN. Baru la namanya KEHIDUPAN... Banyak perkara yg aq nak cerita kt sini tp xlarat nak taip memandangkan demam & selsema yg menyerang diri ini... So kelas da start la minggu nie, macam-macam jgk la perkara yg terjadi contohnya, ada perjumpaan di dewan oleh Ketua Jabatan Sains & Matematik, lecturer Electric Circuit yg sempoi, dan macam-macam lagi la... Tp yg menarik perhatian sekali tengok telatah kawan aq sorang nie, Faezah yg takut bila ada sorang student klas DEP3A asyik ganggu dia je, rimas gak aq tgk tp nak wat mcm mana dh budak tu minat kt dia. Muka cute+perwatakan menarik so spe la xminat kn ??  Yg lawaknya sampai si Faezah nie minx tlg aq la tmankan dia coz takut... xpe la, sian jgk aq tgk.. Tghari td ada perjumpaan dgn Papa DEP3C iaitu Penasihat Akedemik(PA) ler untuk settlekan pasal borang drop subjek untuk sem nie... lega sgt bila da settle... td jgk kwn serumah aq iaitu JOE da bley bwk motor kt jalan raya, ok jgk la. Biasa la mula2 memang xberapa cekap lg, nanti bila da slalu bawak mesti da xde masalah sgt. Chaiyok Joe. Ptg td akak sbelah umah aq da tgur, ntah ape la mimpi dia smalam yg bley tgur aq ptg td.. terkejut gak coz xpenah2 ckp tp tetiba je tgur.... Lantak la, xpenting pn kwujudan diaorg dlm kehidupan aq.... hahaha aq cuma nak satu perkara je skrg nie iaitu SIHAT.... xlarat dah dilanda demam nie.. Amin...
Post a Comment