Saturday, July 2, 2011

Bangang punya mamat

2 Julai 2011

Ary sabtu pg, memang da plan nk pg Padang Besar ngan akak aq. So msa pg still dok kt umah tggu adik aq blk dari larian 1 Malaysia coz dia pn nk pg jgk.. awek aq ada mesej minx aq pg amek dia kt umah tp mesej 2 lambat aq dapat & bila baca pn dia da smpai sekolah... ary nie memang pening jgk la kepala nie dari pagi.. dalam pkul 11 lebih mcm 2 la... awek aq ajak jumpa kt MyFc... tp aq memang xlarat nk kuar n ada keje sikit kat dapur... so si dia pn memang hilang mood la kt aq.. nak wat cmne, da memang aq xlarat nk kuar.. dalam pkul 12.30 tghari, adik aq blk & marah2 coz dia ada call telefon umah tp xde sape yang angkat, cmne la nk angkat coz xdgr bunyi pa pe pn.. Memang Sah fon tu da rosak...dalam pukul 1 aq n akak kuar pg antar barang-barang aq pg umah sewa... da mcm reban ayam dh keadaan dalam umah 2... da settle antar barang kat umah sewa trus gerak pg Padang Besar utk nak cari barang yg aq nk iaitu sluar jean... da smpai kt Padang Besar so ktaorg pg mkn nasi n pulut ayam dlu... pastu baru round dalam kedai2 kt c2... susah tol nk cari kdai yg ada bnyak sluar jeanz... org lak ramai t0l ary2 minggu nie... da sampai kt 1 kdai nie aq minat la kt 1 jeanz nie... harga xmasuk akal la.. mahal pas2 yg xleh blah mcm xnk layan je.. BANGANG PUNYA MAMAT.... geram tau aq ngan aq kt mamat 2.. sumpah lingkup la bisnes dia lps nie lau sikap cm2... da xdpt ape yg aq nk so balik je la... xpe t psan kat akak aq la yg nk pg Vietnam next week..

p/s: Bab harga aq xksah tp hormat skit aq.. grrrr.... :p
Post a Comment