Thursday, July 14, 2011

Arghh Daftar Module.... xske3


Benda nie la yg paling aq xska bila awal-awal semester nie… tau x sebab ape? Sebab time nie la nk kena pening susun jadual, kejar lecturer da macam kejar artis je untuk nk dapatkan tandatangan kt module.. grrr dah la tu kadang-kadang ada jgk lecturer yg mulut mcm longkang je peril-perli student yg carry paper masa diaorg nak dapatkan tandatangan kat module tu, carry pn kadang-kadang sebab diaorg jgk yg bagi markah Penilaian Berterusan(PB) rendah sgt. Bukan aq nak salahkan lecturer tp kadang-kadang ada jgk yg jenis wat cm2. So proses mendapatkan tandatangan dan menyusun jadual pn bermula la.. sekarang nie Poly da buat xde jadual khusus untuk 1 kelas so agak pening jgk la nk kena buat jadual sendiri… macam-macam dah jadi, kelas da cukup limit student, jadual clash, cari lecturer xjmpa la, aq pn da xlarat dh nk pikir…  penat aq, faezah & nyok mencari lecturer dan susun jadual. Pukul 2ptg td baru je hampir selesai bila da potong nama dekat Cik Shatini.. Ahad nie baru nk daftar dgn lec baru lak… hope settle la cpt2.. penat seyhh….  
Post a Comment