Thursday, July 7, 2011

Minggu yg xdisukai....

5 Julai 2011
Masa ptg aq da bertolak balik ke Jitra coz keesokan harinya aq akan mendaftar di POLIMAS untuk memasuki semester 3... sampai je kat umah sewa macam yang dijangka, keadaan rumah xubah macam reban ayam.. gler punya semak dan kotor.. so trus aq mula mengemas bilik aq... Masa mlm aq xkuar ngan kwn2 pg mkn coz my mama da bekalkan nasi & daging masak merah...

6 Julai 2011
Bermulanya ary pendaftaran oleh senior-senior di poly... Memang agak sesak suasana di poly aq masa 2... aq dan kwn2 sampai di poli lebih kurang jam 9.00 pg. Terus ktaorg pg Unit Exam coz ada kwn2 yg xsempat nk print out result tp web utk check result da tutup... Da settle sal result trus ktaorg pg mendaftar ngan Penasihat Akedemik(PA) di Bilik Kuliah 5.6... Da selesai mendaftar semua kwn2 aq blik ke umah sewa... dalam pkul 2.00 ptg, aq & beberapa org rakan pg semula ke poly coz PA ktaorg ckp jadual akn diletakkan di Jabatan. da sampai di jabatan, memang ada jadual tp pening gler ktaorg nak susun coz hanya ada 2 kelas iaitu Section A & Section B utk student DEP... Last2 blik terus coz da pening sgt...

7 Julai 2011
Bangun pg, mandi & terus pg poly coz ary nie pendaftaran kursus utk subjek2 semester nie.. Sampai je trus aq jumpa Faezah, awek cun klas aq tanya sal jadual. Alhamdulillah dia da siap susun so aq follow je ngan Fizi jadual yg Faezah wat tu, & ikut je dia dapatkan tandatangan pensyarah kursus. Lega sgt sem nie coz ada kwn2 utk carry subjek sama2.. xpening sgt mcm sem 2 dulu... da settle suma ktaorg pn blk umah & rehat... Aq pn lps je mkn tghari terus terlelap sampai dkt pkul 3.00 ptg... Bangun je trus mandi & solat.. da selesai je terus packing bag & blik umah coz nk antar speaker aq balik.. simpan kt umah sewa pn xguna jgk... da ngantok la.. nk tdur.. to my adk.. Maafkan abg. Abg janji xkn wat lg. Abg btol2 menyesal sgt2... Nitez. Daaaaa... T_T
Post a Comment