Thursday, July 14, 2011

Terima kasih semua

Hurm last week, 8 Julai 2011 adalah ulangtahun kelahiran aq yg ke-19…  aq rasa sgt hepy coz hari yg aq tunggu da pn tiba… so mcm biasa la sbelum tu aq akan tunggu sapa yg akan jd org pertama wish kt aq.. tp malangnya aq tertidur awal plak mlm sbelum bufday aq.. hmpeh t0l, terjga je da k0l 4pg. so da first thing aq wat opk0s ler check fon dlu beb.. haha alamdulillah, ucapan pertama adalah org yg paling aq sayang, iaitu my lovely girlfriend… tq syg coz wish kt abg. Muahhxx.. da second person yg wish lak adik kawan aq yg selalu gak aq mesej dlu, Ika… tq jgk ye ika… yg laen2 banyak wish kt wall facebook aq.. tq jgk buat korang semua yg da wish, doakan semoga aq masih dapat menyambut lg pada usiaku yg ke-20 ye… mudah-mudahan masih diberi kesempatan. Insyaallah..utk si dia yg pernah sambut bufday yg sama tarikh dgn aq jgk hope sihat & diberi kehidupan yg baik walaupn da xde ape2 hbungan dgn aq lg... doa aq masih ada utk ang....
Sekian… 
Post a Comment