Thursday, August 4, 2011

Demam.. I Hate You So Much... HAHA

HEHE Assalamualikum,

adess, tgk tajuk utk entry kali nie pn da tau kn aq dilanda demam... memang xtahan sangat-sangat... best friend aq time nie opk0s ler tisu kenduri yg warna pink 2... sentiasa je ada dalam poket baju melayu, baju bengkel & dalam beg... Nak buat macam mana kn tetiba je dapat demam & selsema teruk awal-awal puasa nie.. dugaan buat aq... tp alhamdulillah posa masih penuh lg k.... hehe cuma terawih je da 2 malam aq xpg iaitu masa ada wat group discussion kt kedai mamak Yasmin ngan kwn2 drpd group softskill & malam nie la.... Cerita psal group discussion nie, ary slasa malam aq dan joe(rakan group discussion) ada la wat perbincangan ngan dua org aweks nie... sorang nama syahira & sorang lg syurah k0t... so da janji n jumpa la kt kdai mamak... ktaorg pn start la berbincang utk presentation, last2 mamak 2 wat sial lak pg tutup Wifi.. abes tergendala perbincangan ktaorg... so aq ngan joe blik umah n cari isi utk presentation esk dan trus email kt syahira... esknya aq pg jumpa syurah ngan syahira n tanya sal isi yg aq email mlm tu, syahira ckp xdpat... cuak gak aq bila dia ckp cm2.. tp dia ckp slide dia da wat sndiri dh... rasa sgan lak coz ase mcm xde sumbangan lak utk group... So pada ptgnya ada la presentation... utk group aq, En.Shahfitri pilih aq ngan syurah utk present.. tp malu sebentar la coz aq xperasan yg aq da bentang dua-dua tajuk serentak... hahahaha cmno ler aq xprasan... rmai gak yg glak tp wat xtau je la.... hehehe xpe pengalaman dan kenangan suma 2... next entry bab terawih lak... hihihi
Post a Comment