Tuesday, August 23, 2011

Sorry Blog Xcantik

Hehe sorry ye blog aq xcantik kn3?? memang aq nie xreti sgt bab-bab menghias blog nie... maklum la lelaki kn jarang-jarang ada blog mcm gurlz.. kalau gurlz punya style mesti kt blog diaorg akan ada belambak gambar-gambar yg diaorg letak, gmbar pakwe, mak, kawan baik, atok, nenek, pak sdara, mak sdara.. suma nk letak kt blog tu, aq tgk pn naik semak je... terlalu banyak sgt dan pendapat aq la ase mcm xstabil dan seimbang je blog yg mcm 2... animasi ngan gmbar blink2 pn xterlps la utk blogger2 gurlz nie ltak .. mmg cantik tp lau da nmpak 0ver je aq ttp je blog yg aq buka tu, aq ckp skadar pandangan aq la, aq buka blog bkn nk tgk sgt bnda2 tu, just nk baca je entry-entry yg menarik... kalau blog da cantik tp content blog tu xmenarik aq just k0men it is just a FAIL blog... hehe jahat t0l.. blog aq kn so up to me larhh nk tulis pa pe pn... aq just nk bg kritikan je.. 1 lg kt blog aq pernah jumpa blog yg budget terbaek pnya... Follower memang ramai tp dia ada tlis lbey kurang mcm nie la " sesiapa yg xsuka dgn entry2 sy, dipersilakan BLAH dari blog ini". Xde rasa hormat kn kt follower dia. Tau ler anda rasa diri anda bagus pn, tp hormat la org laen sme, org singgah dan blog anda 2 pn coz tertarik dgn gmbar2 anda yg bleh membuatkan runtuh iman lelaki, buaya mana la xfollow.. hahaha sorry la lau ada spe2 yg terasa ngan entry aq kali nie... just nk luahkan je sal blog nie.. Hakikatnya BLOG AQ MEMANG XCANTIK KN3?? hehehe 
SEKIAN....
Post a Comment