Monday, August 8, 2011

puasa oh puasa

Banyak bt0l dugaan puasa nie... ary nie cuaca panas sgt2.. tekak nie pn memang kering gler la... best je tgk mesin air kt dpn koperasi tu, hehe lau bleh minum da lama aq telan... Ary nie plak kelas bley dikatakan banyak jgk la... Pagi td kelas Telephony En.Musnizam, aq trlewat jgk la pg tp nasib baik lecturer xsampai lg... time klas math plak, mcm biasa la, En.Siva yg masih pening lg dgn ape yg diajarkan kt klas aq smpai lgsung aq x paham... Lps abes klas math, aq ngan kwn2 plan nk pg unit latihan industri, so otw nk pg 2 masa kat lift td aq terserempak dgn kwn facebook yg slalu aq chat iaitu Nurul Shaidatul... aq pandang je dia n dia pn pandang aq blk smbil senyum. Mungkin dia da kenal k0t sape samprit ungu... so stakat 2 je la antara aq dan dia, bkn xnak tgur, aq segan n lgpn ramai org la tgh tggu lift kt c2... back to da story about pg ke unit latihan industri, bla sampai je kt c2 seekor manusia pn xdak... geram bt0lll... mcm 2 ke pengurusan Polimas? truk3... blk umah aq layan movie Flat 3A dlu smpai kul 1... pkul 2 aq ada klas Pn. Lee Ka Gaik plak, punya la mengantok mata nie hanya tuhan yg tau... Pn.Lee lak tau yg klas pkul 3 dibatalkan so dia smbung la sampai pkul 3.30... sabor je la... skrg aq da abes klas n nk rehat jap.... bubyeee~~~
Post a Comment