Friday, August 12, 2011

Presentation Fail, kerinduan Terubat...

Hahahaha bunyi mcm pelik je kn?? Presentation Fail, kerinduan Terubat... ok la, aq story 1/1 ye.... 


Presentation Fail
Aq da prepare lama jgk k0t untuk presentation tentang Produk nie, present nie lak kena pair work, so aq dan kwn aq (hafizi a.k.a nyok) da ready dengan presentation masing2.. Tajuk produk yg aq pilih adalah netbook aq nie la acer aspire one NAV50
netbook aq... kt umah je, mcm dlm gmbr nie la jdnya.. bnyak x wayar??


so lps giliran Azira & Mimi, giliran aq dan Nyok lak la yg mengambil alih tugas present... aq pergi ke dpn dgn relax dlm kerisauan takut xmenjadi dan masalah lama berulang lg... dan presentation aq pn dimulakan... so pada mulanya semua dah cantik sgt2, tp bla aq start sangkut 1 ayat, aq da mula gelabah... plan aq memey dh cantik dh, tp mcm 2 plak jadinya... mmg aq rasa fail la... tp madam ckp xpe, dia akan bantu atasi masalah nervous dan gugup sy tu... yg buat jd gelabah rasanya kehadiran student baru dari klas laen jgk.. ingatkan xde tambahan pelajar tp kelmarin ada plak... xpe, next present ase akn buat lebih baik k0t, tajuk Proses lak kali nie ngat nk buat tentang Chocolate Moist Cake 


 hehe mcm sdap je an??
xtau la samada nak wat sample ke x utk presentation lg 2 minggu.. ngat nak bg suma rasa gak hasil k0je nie... tp masalahnya resepinya xbrapa nak ingat la sgt... 

Kerinduan Terubat
next story aq nak cter sal kerinduan terubat, smalam ada la seorang junior aq kt polimas nie call n bila dgr suara dia 3ngat plak aq kat bestfriend aq yg dulu, memang sama jgk la suara dia.. so lama jgk la borak ngan dia, aq kenal dia pn melalui facebook, pernah tgk dh dia kt polimas cuma xberkesempatan utk bertegur sapa lg... Insyaallah akn bertgur jua bila ada kesempatan... aq nk update mlm td blog nie, tp da ngantok sgt trus terlelap dpn netbook nie... sahur td baru aq shutdown.... next entry aq nk cter sal ape lak pn xtau la... ase mcm nk edit2 je blog nie... daaaaa Salam... n-n
Post a Comment