Friday, August 5, 2011

Tarawih di Surau Taman Maheran....

Salam,

hehe nie pn cter yg baru jadi semalam, ary selasa malam tu aq da terpksa ponteng terawih la coz da ada group discussion ngan kwn2 softskill, so ary rabu mlm aq xnk la tggal coz ase rugi lak... ye la bkn tiap2 ary ada blan ramadhan... so dgn semangatnya aq pg surau blakang umah, sampai je xde sorang pn kt surau tu... dlm 5 minit lps tu baru tok imam sampai.. hahaha smangat terlebey plak aq smalam... so tok imam ajak masuk dalam & bentang sejadah ngan kain putih... org laen pn ada gak tgk aq mcm pelik je, npe? muka aq xmcm org ke hape??? lantak la... niat aq nk tarawih je... tp part paling best, time abes terawih aq terkejut tgk geng umah sewa aq sebaris je kt saf blakang.. alhamdulillah sampai jgk diaorg... ngatkan melekat dkt laptop tu dh... tp sorang je yg mmg sangkut trus ngan skype.. xley nak ckp pe la kn.. kesedaran ada pada diri sendiri, sbagai kwn just boley tgur & bagi nasihat... kdg2 tguran tu xperlu dgn kata-kata, masing-masing da dewasa dan boley pikir yg mana baik dan yang mana buruk.. nak ckp lebey2 aq pn masih banyak kekurangan yg perlu aq tutup kt diri aq sendiri... xsalah utk mengingati antara 1 sama laen kn utk kebaikan bersama... Hope masih ada terawih utk aq pada hari-hari yg mendatang...
Post a Comment