Sunday, December 4, 2011

Rindu Nak Drive!!!!!!

Salam, bosan t0l aq rasa sekarang nie.... bosan sangat-sangat. aktiviti time cuti nie pun sama je. bangun pagi, makan nasi lemak, main facebook and then download movie. Nie nak cerita kelmarin la, my bro ada sms mintak tolong teman dia drive pergi KL untuk pergi buat gas check tangki air SYABAS, tapi aq rasa takut dah nak drive sebab lama dah tangan nie tak pegang steering kereta. So terpaksa la cakap aq ada hal lain. Risau la nak bawak long distance macam tu. Sorry ye bro. Nanti kalau ada masa, rasanya nak belajar balik la drive. rugi kan kalau ada lesen tapi tak guna. Thanx juga untuk mama yang tiap-tiap hari call... hehehe cepat la balik ye, tak larat dah makan lauk kedai...





Post a Comment