Saturday, December 3, 2011

Cuti, Facebook, & Edit Blog

Salam,

Kejap je masa berlalu, pejam celik pejam celik dah masuk bulan Disember. Tinggal lebih kurang sebulan je lagi nak masuk tahun baru. 19 haribulan nie, aq pun dah mula latihan industri(LI). Xpuas lagi rasanya cuti kali nie... Aktiviti time cuti nie xde buat apa sangat. Cuma rehat dan santai-santai kat rumah je. Banyak masa aq habiskan dengan main game facebook je.



Dah rasa fanatik dan obses lak dengan game kat facebook. Antara game yang jadi favourite, cityville dan texas poker la.

dah lama main tapi lambat bt0l nak besar bandar aq nie
hehe akhirnya berjaya juga dapat 1 juta
hohoho memang rasa nak gila aq main dua-dua game nie. Nak buat macam mana. Aktiviti nie je la yang boleh aq buat nak hilangkan bosan. Kawan-kawan nak berborak pun xada. Mama pun lambat lagi nak balik. Peerrrgghh lagi la bosan... Kalau xmain game pn selalu aq habiskan masa dengan download movie kat Teamhanna atau Teamaryzs. Blog nie pun da lama xedit so semalam selesai juga edit sikit-sikit. Susah bt0l nak cari template yang cantik-cantik. Kalau sape-sape ada link download template cantik & sempoi. Suggest kat aq k. Daaaaaaa





Post a Comment