Saturday, December 10, 2011

2B------->>=Blender & Bleter

Salam,
10 Disember 2011

Gambar hisan coz blender mama aq tak la baru macam dalam gambar diatas

Haha tudia gambar blender yang awal-awal keluar kat entry kali nie. Today, I want to cerita tentang blender mama aq yang da berusia berpuluh tahun rasanya. Dan hari ini, masa persaraan dari berkhidmat telah tiba. Sebab blender juga la aq kena beleter ngan mama dan aq didakwa merosakkan blender tersebut, sedangkan hakikatnya aq tak sentuh pun blender tu sepanjang berada dirumah nie. Actually bukan apa, mama aq cari point ja nak bleter kat aq... Biasa la orang perempuan, kalau tak beleter tak sah rasanya. Bak kata ustaz Kazim berleter itu adalah hiburan buat kaum Hawa nie. So bagi aq best juga kena beleter nie, time sorang-sorang tu la rasa Rindu sangat-sangat. Tak percaya? Cer suruh mama anda beleter. Bila tinggal jauh nanti mesti ingat leteran tu. Penyelesaian bagi masalah tersebut ialah mama terus ke Jitra untuk dapatkan blender baru....
Sekian..... 

p/s: Sorry kalau cerita ini memboringkan. Blog lelaki mana la ada daya tarikan sangat macam blog perempuan kan3?? hehe

Post a Comment