Wednesday, May 30, 2012

Family Holiday In Penang~~~Part 1

Salam,


Akhirnya dapat jugak update blog untuk minggu nie... Untuk part 1 nie aq nak share sikit la cerita kenangan bercuti dengan family tersayang... Aq buat dua part bukan apa, sebab rasa macam berjela-jela je entry dengan gambar-gambar je... so tak nak nampak semak aq buat dua part... Lama tak dapat berkumpul ramai-ramai macam nie... hehe untuk hari pertama kitaorg semua berkumpul di kedai makan Seri Bayu kot nama kedai tu dekat dengan balai polis. Tapi gambar langsung tak ada la sebab adik aq buat perangai penyegan dia nak bawak kamera. Hampeh btul. Kalau tak mesti best sebab memang lengkap la family aq berkumpul masa tu. Malas nak celoteh panjang-panjang. Jom layan gambar-gambar kat bawah nie..


View dalam apartment


Hehe aktiviti aq bila check in... Facebook je la.


Wireless adapter... Wifi King.. Mmg terbaek la..


Pemandangan dari atas...


Pagi yang indah...


Packing for check-out


Abah & Mama


Nie sebab tak gosok gigi la tue.... hahaha


Lalalala no caption


Muka tak sabar nak mandi kolam


Suasana Dalam Bilik


Bilik air pun ada gambar? Bukan aq yang ambil gambar nie.


Nie la apartment tu.. Snap gambar dari dalam kereta je...
Lepas dah check-out, kami sekeluarga menuju ke destinasi seterusnya iaitu Hotel Tanjung Bungah untuk kasi chance anak-anak buah aq mandi manda kat swimming pool.... hehe macam-macam gelagat budak-budak tu. Jom layan gambar-gambar kat bawah nie pulak....

hehe ramainya orang...


Nisa Zulaikha


Aimi, Auni, Hazeem, & Nafis


Gelagat masa mandi....


Tengok ape tu Zafira??


Seronok sungguh main air...


Nafis & Hazeem


Zafira dan Ibunya...


Sakan sungguh Nisa...


Hai Aimi...


Nice Picture


4 Sepupu...


Bestnya kalau aq pun dapat join...


Dua bradik nie dok buat apa tu?


Auni.... Cover pagar tak ada tu... hehe


Peace....


Posing maut budak kecik nie... 


Boleh buat cover majalah nie... haha


Peace saja bila bergambar....


tak boleh blah muka nafis..hahaha


One Big Family


Santai~~~


Zafira keletihan main air....


Abg Yan tgk ambil gambar laut


Nafis &  Hazeem..


Topik di sini adalah Bisness sahaja.... Sekian terima kasih...


Perghhhh posing tak tahan... bleh blah... hahaha


Kejap je Zafira dah besar.. lama tak tengok..


Kentang goreng dan milo ais..


Aimi cuba bagi sama tinggi dengan Nafis...


yang nie tak sudah-sudah makan lagi... siap angkat sos lagi.. dasyat-dasyat.... hehe


Angry Bird... Kemain lagi posing ye??


Pemandangan di pantai..


Apa yg si Nafis tengok tu?




Ala comeynya dia makan kentang.... ^_^


Air kosong je.... layan...


Yang tengah tu je bagi gambar nampak penuh... Hujung kiri & kanan, muka letih...


Abang Yan dengan Nikon D90...


Semua dah menuju ke kereta untuk next destination




lalalala

Si kecik nie nak berjalan sendiri....

'alahai letih plak la ibu'
Budak merajuk nak naik kereta along dia...

Cepat-cepat da nak pergi dah nie

Pemandangan dari atas jambatan...


Follow big boss to next destination

Peace my sis & budak merajuk...
Part 2 akan update untuk next entry... sini dah panjang sangat... hehe Sekian!!!

Post a Comment