Friday, May 25, 2012

Kenangan Hari Terakhir Sebagai Pelajar Practical....

Salam, 


Alhamdulillah, dengan izinNya dapat jugak aq update blog nie... Sebenarnya memang nak update sangat-sangat dah blog nie lepas tamat practical hari tu. Tapi memandangkan proses maintenance blog yang ambil masa lama nak siap, dengan proses kumpul dan edit gambar masa last day practical hari tu daripada kawan-kawan lain, memang teramat la sibuk. Tak nak merapu panjang-panjang.. Layan je gambar-gambar kat bawah nie.... hehehe



Cenderahati untuk Bang Ad

Buat Kak Asiah

Hehe nie special punya. Untuk Kak Shahrom
Hari terakhir... Jamuan utk warga Engineering

Tangkap jangan tak tangkap Pak Tam

Half pic sebelah kiri tu Kak Iera

Yang dok cedok kuah nie kak Azza. Kek dia buat mmg best.
En Nasrul.... Penyelia pertama aq sebelum Abg Ad

Bersama semua students practical dan technician

Kenangan disaat akhir... Pasti dalam ingatan...

Bersama Elyas dan Muiz... 

Sesi bergambar diwaktu senja...

Haii an.... hehehe

Pak Tam jangan dok landing tang tu nah..

Kenangan ditempat potong board...

4 sekawan yg Abg Ad mesti ingat
Dok jarak sikit Cie In oi... Bunga ada sekuntum tu ja tu...

Sesi bluetooth gambar...

Sajak oleh muiz....

Peace wan.....

Selamanya dalam kenangan...

Acap kena blur.....

Gambar paling terbaek... Nice larh.

Inilah kenangan hari terakhir aq di tempat practical... Rasa terkilan jugak la sebab ada niat yang xkesampaian sebelum melangkah pergi dari situ... Antaranya nak ambil gambar dengan orang-orang yang rapat dengan aq macam kak Syahrom, kak Asiah dan abang Ad. Tapi nak buat macam mana dah tak ada rezeki aq agaknya. Masa hari last tu, kak Shahrom tak datang sebab dia dah ambil cuti. So petang rabu tu dapat jugak la jumpa dengan dia untuk perjumpaan terakhir sebelum tamat practical. Best sangat-sangat. Kenapa la aq tak mintak  ambil gambar hari tu? hahaha seronok sangat berborak agaknya. Kalau akak tu baca mesti dia gelak macam sampingan cenderahati  yg aq bagi tu. Harap semua yang kerja dekat engineering tu tak akan lupa la kat kami semua yang practical kat situ sesi Disember 2011-May 2012. Terlalu banyak kenangan kita semua bersama. Bagi aq memang best la buat practical kat situ.... Kenangan-kenangan tu akan terpahat diblog nie dan sentiasa diingatan nie.... Semoga terus maju jaya buat mereka semua. Insyaallah. Sekian!!!
Post a Comment