Wednesday, May 30, 2012

Family Holiday In Penang~~~Part 2

Salam,


hehe entry sebelum nie (part 1) aq dah cerita macam-macam kat situ.. untuk part 2 nie sambungan kisah dari hotel Tanjung Bungah ke destinasi seterusnya iaitu .....


Restoran Pen Mutiara Curry House
Haaa nak buat ape kat sini?? Lunch time la... Untuk menebus ketidaksedapan makan malam di Kedai Seri Bayu, my bro bawa kami sekeluarga makan di Restoran Pen Mutiara nie... Memang terbaek la masakan kat sini.. Jom tengok gambar-gambar kat bawah nie...

Ala comel mata dia...


Kakak aq.. "Mana tomyam hah??" hehehe


Dengan anak buah yang sulung....


Big boss... hahaha bisnes-bisness....


Gulp... mana la nasi nie...


Siakap 3 rasa...


Tomyam power lah... Sedap seyhh...


Tudia... Penuh meja...


Kari kapala ikan suda mari....


Pinggan sapa tak tau penuh tulang....


Sotong tinggal pinggan... Zafira makan.. hehe


Air asam ko....


Yang nie Confirm pinggan aq.. hehe


Tudia... tadi penuh... la nie Cerah....


Muka kenyang... hehehe


With nafis.. Cucu mama aq yang mama cakap paling handsome...


Mama & Abah... Eh terbalik caption aq nie...


Taraaa.. One big family.. credit to abang waiter... tp tak cukup 14.. sorang minah kecik tu pi mana pn tak tau... 


Pada aq memang best sangat bila dapat berkumpul ramai-ramai macam nie... Seronok sangat-sangat.. Kalau la time raya pun dapat kumpul semua macam nie.. tidur ramai-ramai kat ruang tamu.. Memang lagi meriah suasana... Tapi nak buat macam mana, adat la duduk rumah taman... Lain la kalau duduk kampung... Harap dapat berkumpul lagi macam nie & dapat Capture gambar dengan semua ahli keluarga dan letak dalam frame besar.. Harap jadi kenyataan la untuk raya tahun nie... Sekian....



Post a Comment