Tuesday, March 15, 2011

hari yang sdey jewp...

salam, tgk tjuk kat atas je da tau kan sye nak ckp tentang ape.. ok la, sye xtahu la ape lagi yang xkena dgn perhubungan sye dgn gf sye tu.. skrg dia kata sye penipu dgn permpuan miang mne ntah... urmm sdey la bla kne tduh cm2... sye kalau nak curang da lama dah sye dpt gf dkt sini tp mlas la... agpn dia ngan sye ok je wlaupun jarang jmpe so ase biarlah dgn dia sje... tp bla dia tuduh cm2 sye pn da xlarat nk bersbar jgk... sye mlas nk gaduh2.. biar la dia nak maki hamun sye skali pn... sye akn diam je.. coz lau sye pown jenis yg melawan jgk mmg perang ler jwabnya.. skrg langkah yang sye wat, sye akn trus diam tnpa apa2 msj la kt dia.. Memang sye xkan reply la sampai keadaan ok or akan berterusan je macam nie... ermm mlas dh nk ckp pe psal 2, sye luahkan kt sini bkn ape, cuma ase tertekan sgt2 bla da slalu sgt mcm nie... so terpulang kt dia la nk wat ape pn kat hbungan nie.. Sye kt cnie cuma akan berdiam, berdiam dan terus berdiam... bkn sebab sye takut tp sye xnk keruhkan lagi keadaan... dh la, ckup la cter psal si dia... haaa ary nie sye da berjaya melepasi ujian akhir kem BSMM dan ujian Undang-Undang Kemanusiaan Antarabangsa(UUKA) untuk semester 2 nie... wahh lega d0wh bla da selesai sumanya.. tp ada kejutan jgk la td coz ngatkan cuma ujian bertulis sahaja diadakan tp praktikal CPR pown kne uat jgkk.. nsib la masih ingat lagi cara-caranya... tp masa ujian bertulis td best jgk la coz bley tgk nota, so dapat jgk la jawab soalan-soalan yang agak susah... yg bestnya org yang duduk kat depan, kiri, kanan, timur n tenggara skali minx jwapan antara 1 sma laen.. hahaha mmg best la ujian 2... thanx utk senior-senior yang tolong cover dan bg sdikit tips utk sye dan kwn2... asenye mlm nie akan tdo awal disebabkan badan yang xberapa nak sihat... kapan-kapan gue ceritain lg ya..hahaha ngomong-ngomong bahasa indon cikit-cikit.. daaaa
Post a Comment