Friday, March 11, 2011

Rutinku pada 11/03/11

Salam,
Aktiviti ary nie xde yg menarik sgt cuma mse check darah tinggi & kncing manis mama sye, agak mengejutkan coz bcaan menunjukkan 13.7 so memang tinggi la daripada normal. Mungkin disebabkan makan agak lewat semalam dan makanan yg berkolestrol. Hurm, hope akan turun la bacaan tu secepat mungkin.. Yg xbeznya ary nie my gf mcm xde mood je nk layan.. Mesej pown mcm xnk je.. Xtau la ape salah sye. sdeynyer... huk4
Hope dia akan cepat ok seperti biasa... Xmo la jadi cmnie... Xbez... Lau ade yg xkena gtau la & kita bincang sama-sama. Lau diam je ane la tau ape salah sye... Hari jumaat yang sangat membosankan... aktiviti sye banyak dihabiskan dengan meng-edit blog nie jewp... assignment pun melambak lagi yg l0m siap.. Engineering math, & Semicondoctor... Malas t0l nak tgk pown... hehe dari ptg td sambil edit2 sempat jugak tgk raja lawak 5, memang kelakar la tp mlm nie yg live punye nasib baik peserta favourite akan ke final iaitu R2.. Gudluck keyh.. td baru tahu bila tgk berita kt tv sal tsunami kt Jepun.. seram jgk tgk.. hope sumanya akan ok...ada lagi 1 hal lagi yang buat sye geram sgt2 ary nie.. xtau la npe dengan notebook sye nie.. xbleh2 lagi nak update guna window update... disebabkan xbleh nak update.. external hardisk pown xley nk buka... geramnyer... nk layan movie pown xbuleh... huhuhu sdey lg... ape2 pown, harap ary esok akan lebih baik dari hari nie... hope kt sini pown akan ramai lagi yang akan follow yer.. asenye ckup la celoteh utk ary nie.. daaaaa wsalam...
Post a Comment