Sunday, March 20, 2011

hoho final exam suda dkt l0rrhh

Salam,

lme jgk xupdate kt cnie.. hoho xbrapa sihat la, sakit mulut, kaki & hati... complete package... hehe bz sikit la ngan study skrg nie, assignment bertambah-tambah je skrg nie.. hadoiii... haaa nie ade cter mse ary khamis lps la. Mse 2 ada kt umah dkt umah la... mama & abah sye l0m balik lg dari bercuti ke pantai timur, so tinggal la adik sye je kt umah.. cuaca mase 2 ujan memang lebat sesangat so ingat nk kuar beli je untuk makan malam.. memandangkan ujan terlalau lebat so xley kuar la & terpaksa memasak untuk makan malam, ase memang mlas gler coz da lma xmasak.. hahaha last-last sukses jugak masak walaupun xberapa sedap... Lepas je makan, dengar macam orang bagi  salam so adik sye buka la pintu... sye dgr dari jauh je la adk sye tanya "nak cari sapa?". Tengok macam adik xkenal je orang yang datang so sya pg tgk la... rupa-rupanya best friend mama masa tinggal kt berek polis dulu yang datang dari melaka iaitu aunty dgn kak zura... buat lawak btol adik sye 2 dengan muka relax je dia tanya macam tu... malam 2 aktiviti sya cuma buat assignment jew sambil ber-facebook hingga ke subuh... xtau la nape mata xngantok sgt malam 2... pg jumaat pown cuma study je coz macam tajuk kat atas 2 la, final exam suda dekat, jd kne study la coz xnak ada subjek yg sangkut macam semester 1 dulu... lagi pun tinggal xsampai sebulan lagi nak final exam.. risau, cuak, & takut pown ada coz rasa macam xbersedia lagi nk masuk dewan exam 2... hurmm cter pasal hubungan cinta sya pulak cukup menyedihkan la coz masih belum pulih hubungan yang sedang retak skrg nie, ntah la sampai bila akan begini, sya akan terus menunggu untuk dia terima sya kembali seperti dulu, ambil la berapa lama pown masa untuk awak hilangkan perasaan marah+benci kat sya.. (p/s: sorry luah perasaan lak kt cnie.).. banyak lagi nak diceritain di sini tapi cukup dulu la... nanti akan di-update lg yew.... dadaaaaaaa n_n
Post a Comment