Friday, March 25, 2011

notebook di-format... kembali bermain futsal... spm 2010....

Salam,
lama xupdate kisah-kisah kehidupan seharian sye kt cnie... Jarang online skrg nie... tambahan pulak bila notebook sye kena format disebabkan x boleh nak detect pendrive... lepas 2 tambah software autocad dan software-software elektrik elektronik. xtahu la bila la akan siap, masa call ary 2 asenye abg kdai komputer 2 ckp ary sabtu nie siap.. so tggu jew la esk smada siap or x... 23 mac 2011, result Spm dah pown dikeluarkan, dan sye ada jgk org penting yang terlibat dalam keputusan Spm nie iaitu adik angkat yg kedua, syiera namanya. Alhamdullillah seperti yg sye jangkakan result dia sgt membanggakan.. untuk syiera, tahniah k coz dapat result gempak... mesti seluruh keluarga adik bangga dengan apa yang telah adik capai.. pesan abg cuma 1 je, truskan berusaha lagi untuk lebih berjaya dari apa yang telah adik capai skrg nie.. ary rabu 23 ary bulan jgk adalah cuti buat diri sye coz semua kelas dibatalkan kerana banyak lecturer terlibat dengan pembentangan projek oleh senior-senior... so sye dan rakan-rakan sekelas telah plan untuk bermain futsal pada ptg tersebut.. memang best sangat-sangat coz rasanya da dkt setahun sye xdapat bermain disebabkan kaki yang sakit nie... rasa mmg puas la ptg 2... waktu ptg di tempat yang sama telah berlangsung juga perlawanan futsal antara pelajar dari Jabatan Perdagangan. Best la Jabatan diaorg ada anjur sukan-sukan macam 2... bukan macam jabatan sye, xaktif lgsung, membosankan... Better tukar je KJ yg reti sikit urus jabatan bg aktif sikit.. Bukan nk komen tapi geram la tgk Jabatan lain banyak je aktiviti diaorg yg melibatkan pelajar. Mcm Jabatan sye nie stakat buat jamuan bagi Lecturer mkn kenyang-kenyang ada la... cerita masa nak blk ke rumah kelmarin, nyaris-nyaris nk jatuh motor coz terlebih amek selekoh punya pasal... tp nasib baik sempat elak dari jatuh, memag gila la kwn sye n sye amek slekoh 2.... tp cukup best coz da lama xbwk laju mcm 2... hehehe cerita pasal si dia kekasih hati pulak, skrg nie dia ada di langkawi untuk lawatan sambil membuat kajian.... semalam dapat la skype kejap dengan dia, riuh je dgr suara kwan-kawan dia... hope dia hepy kt sana & selamat balik ke sini... rasanya cukup la untuk coretan kali nie, insyallah kalau ada masa, akan diupdate lg dgn kisah-kisah kehidupan seharian sye. amin... bye3.. ^_^
Post a Comment