Saturday, January 28, 2012

Alahai Tak Dapat Nak Buat Page Baru Dekat Blog

Salam,

Sedih je bila tak dapat nak buat page baru dekat blog nie macam page lain yang ada dekat sebelah kanan atas tu. Bukan apa, dah cuba buat tapi kualiti gambar dan keadaan dalam page tu tak begitu memuaskan hati aq nie. Lagipun gambar tu saiznya agak besar la so bila upload je kat dalam page yang baru aq create tu, kualitinya tak cantik macam yang aq nak... So aq delete je la gambar-gambar yang dah upload... Sekarang tengah upload dekat Facebook aq. Kalau nak tengok boleh la >>KLIK DISINI<< . Harap ok la bila upload kat facebook tu. Gambarnya tak ada la menarik sangat pun, aq tangkap pun sebab dah tak tau nak buat apa bila balik rumah mama aq. Nak mengadap netbook nie seharian pun bosan jugak... Santai je la dekat halaman rumah mama sambil snap gambar-gambar disekeliling..... Cer tengok dan kalau rajin like+komen sekali la ye?? Hehehe

SEKIAN......
Daaaaaaaaa
Post a Comment