Tuesday, January 3, 2012

Panda & Kek Lapis Sarawak

Salam,

Penatnya hari ini, sampai terlelap lepas asar tadi... Banyak kerja nak kena buat hari nie, sebab tu rasa letih je badan nie. Demam pun tak surut-surut lagi, ulser alhamdulillah da kurang sikit & hampir sembuh bila guna ubat jenis serbuk yang ada jual kat kedai ubat cina. Mujarab jugak la ubat tu. So malam nie nak story sikit la kisah hidup aq di hari ini. Bangun pagi td punya la awal, coz semalam terlelap depan netbook. Terjaga je dari tidur, dengan facebook tak log out, skype pn still online & blog nie pun still tak sign out. Semalam ada la skype dengan si dia, dan pagi tadi seperti yang telah dijanjikan aq pergi rumah si dia untuk ambil buah tangan dari sarawak. Cer tengok kat bawah nie,

Comel x panda tu?? ^_^

Suma sedap-sedap... Thanx buat 'Si Dia'
barang yang first tu panda kat fon tu. Bagi aq itu adalah buah tangan yang paling comel la yang pernah aq dapat. Selalunya barang-barang yang dia bagi kebanyakan aq simpan dalam laci peribadi la sebagai kenangan. Key chain, kad aniversary, pen, pemotong kuku, surat dan macam-macam lagi la barang-barang yang aq dapat dari dia. Sampai coklat pun aq still simpan sebab rasa sayang sangat nak makan pun. Yang second tu pulak of course la kek lapis sarawak, memang favourite aq la... tapi dalam gambar tu da tinggal sikit je lagi nak abes, manis memang manis la, air mineral pun da dekat 3 botol abes. Nak simpan takut berkulat la pulak, lagipun pemberian sesorang yang pernah mewarnai kehidupan aq, so setiap pemberiannya adalah semuanya bernilai bagi aq. Walaupun semalam pun gaduh lagi pasal nak bagi 2 benda nie tapi pagi tadi rasanya tak seperti semalam. Apa-apa pun bagi aq kenangan hari ini aq nak catatkan disini sebagai yang terindah di permulaan tahun baru ini. Masa untuk menulis laporan latihan industri.

Daaaaaaaa......
Post a Comment