Thursday, May 16, 2013

#1 Review Lagu ~~> Asmara-Setia Band




Lama Mr.H tak buat review lagu macam nie... Ok la, kali nie Mr.H nak review lagu dari Setia Band yang Mr.H suka layan la... Memang best la walaupun macam jiwang sangat lagu nie... Mr.H pun tak tau kenapa boleh plak feeling lebih lagu nie...Kalau duduk sorang-sorang dengar kadang-kadang rasa macam nak menangis je... hahahaha touching giler.. hehe jom tengok lirik dan lagunya kat bawah nie k enjoy....

Bila tak ada lagi cintamu yang indah untukku
Harusnya kau tahu betapa hidupku sepi tak sempurna
Bila tak ada lagi sayangmu yang tulus untukku
Harusnya kau tahu betapa hidupku sakit dan ku terluka

Hingga aku terjatuh tersiksa batinku 
Sudah tak sempurna
Rusaklah harapanku terlalu kau pergi 
Kini terbang jauh hilang


Asmara ini telah menyakitkanku
Cinta menusuk jantungku dan merusak hidupku ooh
Asmara kurang apa ku padamu
Sampai kau tak kenal aku hingga ku terluka


Hingga aku terjatuh tersiksa batinku 
Sudah tak sempurna
Rusaklah harapanku terlalu kau pergi 
Kini terbang jauh hilang


Asmara ini telah menyakitkanku
Cinta menusuk jantungku dan merusak hidupku ooh
Asmara kurang apa ku padamu
Sampai kau tak kenal aku hingga ku terluka


Asmara ini telah menyakitkanku
Cinta menusuk jantungku dan merusak hidupku ooh
Asmara kurang apa ku padamu
Sampai kau tak kenal aku hingga ku terluka

video

Sekian...



Post a Comment