Saturday, May 25, 2013

Giveaway Dari DKDE BLOG... Terima Kasih!!!

               
Alhamdulillah, hari nie Mr.H dah dapat jugak kiriman giveaway dari DKDE blog... Untuk pengetahuan korang beberapa hari yang lepas, Mr.H ada join satu giveaway di fan page DKDE blog nie dan Mr.H terpilih untuk dapat hadiah comel dari blogger nie... 

Mr.H no 14... hehe

Hehehe lucky number 14...

Posmen yg sumbat dalam peti surat rumah... hapeh punya posmen...
From -eymasu-
Keychain Instagram yang comel... I Loike...
Key chain yang Mr.H dapat... Tengok muka kuning tu.. *terharu... sob3...


Hehehe apa-apa pun Mr.H nak ucap terima kasih banyak-banyak kepada Cik Blogger http://www.eymasushoppe.blogspot.com/ kerana sudi hantar keychain comel nie untuk Mr.H yang di utara tanah air nie... Mr.H pun baru je sampai rumah mama je nie sebab sekarang nie stay rumah akak je sehingga cuti semester tamat... Hope Cik Blogger DKDE Blog akan selalu lagi buat giveaway macam nie di facebook ok? Insyaallah Mr.H akan nantikan untuk join... Sekali lagi terima kasih... Thanks for reading...

Sekian Coretan...
Post a Comment