Wednesday, May 1, 2013

Selamat Hari Pekerja & Cuti Sem Di Penang....




Selamat pagi buat semua readers yang singgah disini... Hari nie 1 Mei 2013 merupakan hari pekerja. So ramai la yang bercuti kan hari nie.... Hadoi mood pagi nie macam tak happy je. Yes, sebab hari nie mungkin entry terakhir dari Mr.H sebelum bertolak dari Kedah ke Penang... Ye la, dah cuti semester pun hampir 1 bulan.. Kalau duduk di rumah tanpa buat apa-apa pun sunyi dan bosan jugak kan? Duit pun tak dapat. So Mr.H akan ke Penang la hari nie sehingga keputusan peperiksaan dikeluarkan pada 28 Mei 2013...

My mood now... Malasnya ....
Kiranya hampir sebulan jugak la Mr.H akan jadi orang penang... Dan kemungkinan jugak selama sebulan jugak tanpa facebook dan blog tersayang nie.. What!!! Sebulan tanpa blog dan facebook??? Macam tak dapat bayangkan je apa yang Mr.H nak buat tanpa kedua-dua nie... Tak apa la... Mr.H akan draft dulu la semua cerita-cerita Mr.H semasa berada di Penang nanti.. Kalau dapat online Mr.H akan publish buat tatapan semua... 

Actually, Mr.H malas nak pergi Penang nie... Faham-faham je la dengan keadaan kehidupan yang lebih kurang sama je kesibukan dengan Kuala Lumpur memang rasa tak seronok je dengan keadaan macam tu.... Tapi bila abang cakap kerja yang Mr.H kena buat nie tak susah sangat, rasa rugi pulak kalau Mr.H tak ambil peluang nie... Mana tahu kalau tamat Diploma hujung tahun nie, Mr.H dah boleh kerja dengan abang Mr.H terus. Sebab kalau ikut perancangan masa depan Mr.H pun memang nak kerja dulu sebelum sambung belajar kalau masih minat la... 

Kalau tak ada apa-apa halangan, petang nie Mr.H dah pun berada di Penang.. So kalau tak nampak Mr.H di facebook tu maksudnya Mr.H dah tak online la... Ada apa-apa masalah just sms di no celcom je ok? Sebulan yang penuh debaran sebab tak tau lagi macam mana pulak situasi kerja kali nie... Harapnya akan meninggalkan kenangan yang indah la untuk Mr.H... Semoga perjalanan Mr.H nanti dipermudahkan dan selamat sampai di sana... 

Andai entry kali ini adalah yang terakhir... Semoga ia akan menjadi suatu kenangan yang terindah buat semua sahabat yang Mr.H sayangi... Selamat tinggal blog kecik selama sebulan dari belaian Mr.H... Terima kasih kerana menjadi luahan hati Mr.H selama ini... Segala suka dan duka kita kongsikan bersama disini... Kita bertemu lagi nanti ye blog tersayang... Mr.H mengundur diri hanya buat seketika... Pasti akan merindukan kamu Diari Samprit Ungu...

*p/s: Orang buat dedikasi dekat awek, tapi Mr.H dedikasi untuk blog... Well sepi seorang penulis beginilah... Blog adalah cintaku kini sebelum kehadiran si dia yang terindah... :)

Sekian Coretan Hati....

Post a Comment