Thursday, May 30, 2013

2 Minggu Yang Terindah...


Ya Allah, kenapa diri nie rasa down sangat hari nie... Entah la... Dari semalam lagi rasa macam sedih sangat... Kenapa la hati nie je mudah sangat terasa dalam perkara yang remeh temeh nie... Si dia dah mintak maaf so terima dan lupakan je la... Kenapa la Mr.H nie nak panjangkan lagi hal-hal macam nie... Hurmm entah la...

Sekarang memang rasa kehilangan yang sebenar-benarnya sangat... Perkenalan yang seketika telah mengembalikan lagi sekali lagi duka dalam hidup Mr.H... Entah la, kenapa perlu sekali lagi Mr.H lalui saat-saat macm nie... Mungkin sebab sikap Mr.H yang terlalu sensetif dalam semua perkara yang buatkan ramai orang tak selesa bila bersama dengan Mr.H.

Alahai, lepas seorang demi seorang tinggalkan Mr.H... Sekarang giliran Miss.A pulak... Memang rasa sedih sangat bila jadi macam nie.. tapi nak buat macam mana memang silap Mr.H pun... Rasanya nie pengajaran yang amat bermakna la sebab dalam tempoh 2 minggu je perkenalan dah jadi konflik pergaduhan kerana hal yang kecik je. Hadoi, Mr.H nie, umur dah nak masuk 21 dah. Tapi tak matang-matang jugak..

Nie kalau kahwin nanti habis la si isteri asyik terasa je dengan Mr.H nie... Rasanya biarlah Mr.H mengudur diri buat seketika di facebook Samprit Ungu tu... Lagipun bukan ada siapa sangat nak tegur lepas Miss.A dah tak ada... Yang tinggal cuma page Diari Samprit Ungu je yang diuruskan oleh adik Shada.. Hope adik uruskan baik-baik la page tu ye.. Abang wan tak sempat dah nak uruskan...

Entah ada ke tak orang baca blog nie, Mr.H tak tau la... Tapi insyaallah Mr.H akan terus update dekat sini sentiasa.... Hope kalau kawan-kawan di facebook tu nak inform something tentang poli ke, nak share masalah ke dan hal-hal lain boleh je beritahu di fan page Diari Samprit Ungu or chatbox di sebelah kanan bawah nie... Sorry la last minit Mr.H tetiba je tutup account personal tu.. Tapi memang ada dalam perancangan jugak nak deactive buat seketika... Tak sangka hari nie jadi kenyataan jugak... 

Apa-apa pun buat Miss.A, terima kasih atas perkenalan kita selama 2 minggu yang penuh keceriaan dalam hidup Mr.H, semoga Miss.A berjaya dalam kehidupan akan datang... Sekali lagi Mr.H mintak maaf atas sikap Mr.H nie... Mungkin kita tak kan contact lagi lepas nie tapi doa-doa Mr.H buat Miss.A sentiasa berterusan... Teruskan keceriaan Miss.A bersama orang yang lebih faham dengan Miss.A ok??

Rasanya setakat itu saja coretan duka untuk hari ini... Hope lepas nie Mr.H dapat la mencari kesilapan diri Mr.H yang penuh dengan kekurangan dan kelemahan untuk diperbaiki... Terima Kasih untuk 2 minggu yang cukup indah dan bahagia buat Mr.H... Selamat Tinggal... Thanks for reading...



Sekian Coretan Duka...


Post a Comment