Wednesday, November 28, 2012

Lucky Draw Blog Cik Rongoks

Salam,

28 November 2012

Hari nie aq nak story sikit tentang lucky draw yang aq ada join di blog Cik Rongoks nie.. Hehe blog Cik Rongoks nie diantara Top 5 la dalam senarai blogwalking aq... Tapi untuk peraduan kali nie aq agak terlewat la sebab dalam minggu study week untuk final exam, so masa untuk online dekat facebook dan blog memang tersangat terhad la.... 



Hehe antara hadiah yang akan diberikan... aq suka dengan penanda buku tu... :)

Setelah senarai pemenang diumumkan aq dengan teliti satu per satu senarai nama-nama blog yang diletakkan.. Hehe seperti yang dijangkakan, HAMPA... Nak buat macam mana hanya 40 blog terpilih sahaja yang dapat... Aq orang yang ke-75??, memang jauh sekali la untuk dapat... hehe


Senarai 40 blog yang terpilih... Tahniah... :)

Hehe tak apa la, mungkin tak ada rezeki untuk kali nie agaknya... Tiba-tiba ada chat di facebook dari kak Ika( pemilik blog Kesah Cik Rongoks


Facebook Conversation...

Hehe apa-apa pun terima kasih kak Ika sebab sudi pilih blog kecik nie sebagai salah satu pemenang untuk kali nie... Sekarang tunggu posmen sampai rumah je la... hahaha bosan sungguh cuti semester nie... 


Nombor 75 tuuu... rasa macam orang terakhir ja.. hehe

Setakat itu sahaja untuk kali nie... Ringkas tanpa banyak celoteh, still in unstable mood... Just smile.. :) Thanks for reading... 

Sekian.....


Post a Comment