Wednesday, December 4, 2013

Sorry Blog Tersayang... Ketagihan?? -_-


Hye, Ya Allah, dah lama sangat Mr.H tinggalkan blog kesayangan nie.. Maafkanlah Mr.H sebab dah jarang meng-update disini. Nak kata sibuk aktiviti Mr.H dalam tempoh sebulan nie cuma makan dan tidur je. Sementara menunggu kerja yang tak sampai-sampai lagi, memang makan dan tidur je la rutin harian Mr.H setakat nie. Banyak sebenarnya story mory nak diceritakan dalam blog nie tapi asyik tak dapat je nak update sebab Mr.H dah ketagih sekarang nie... Ketagih??

Haaa jangan pikir negatif... Haha ketagihan melayan game farming simulator dekat tab la... Bukan ketagihan dadah ye... Memang terlampau suka sangat melayan game tu 24 jam. Sampai lebih dari 6 kali sehari kena cas tab tu. Sama la jugak dengan instagram pun. Ada je update dari Mr.H. Dah dekat 500 keping gambar dah dalam account Mr.H tu. Gila sungguh melayan 2 benda nie sejak facebook deactive-kan... 

Best giler game nie...

Jom follow Mr.H... hehe keje meng-update je hari-hari...


Entry kali nie tak ada nak fokus apa sangat sebab masa menaip nie kepala kosong je tak  pikir apa-apa. Cuma mulut je memberi arahan pada jari untuk taip ape je yg dikatakan. Seriously memang Mr.H dilanda kebosanan dalam tekanan la sejak tamat study nie. Bukan apa. 24 jam terkurung dalam rumah je. Langsung tak keluar pergi mana... Kalau malam pun cuma keluar makan je dengan akak. Aduhai memang bosan sangat.

Hope cepat la dapat kerja dan boleh teruskan hidup dengan penuh keceriaan kembali... Memang tak selesa sangat dengan keadaan sekarang nie... Bagi orang lain mungkin best la makan tidur dan relax je. Tapi bagi Mr.H setakat sebulan ok lagi... Lepas sebulan je memang tak larat nak hadapi situasi macam nie... Doa-doakan la Mr.H supaya cepat dapat kerja ye. Insyaallah rezeki tu ada je kat mana-mana... Tak ada apa dah nak cakap... Entry lain nanti Mr.H update sebab tak ada gambar nak di-upload... Thanks for reading... 

Sekian Coretan Hati....

Post a Comment