Saturday, March 9, 2013

Sabtu Terindah Bersamamu...


Salam,

9 Mac 2013

hehe alhamdulillah hari nie masih lagi berkesempatan untuk bernafas di dunia ini... Hari sabtu yang sangat memenatkan dengan penuh aktiviti. Dengan assignment, blog, copy movie korea dan chat serta komen dengan sahabat-sahabat tersayang... Rasa bahagia sangat hari nie.. Aq seolah-olah mendapat suatu semangat baru dalam kehidupanku.. entah dari mana hadirnya aq jugak tak tahu... Setelah lama aq berhenti dari menulis status-statusku, akhirnya hari nie aq kembali mencoretkan isi hatiku di facebook. Rasa terlerai segala kerinduan aq disitu. Alhamdulillah jugak hari nie hari yang menceria dan membuatkan aq happy sangat bersama semangat 2013 nie. Bergurau senda je dengan dia hari nie... Alahai, bila seminggu skali je dapat berborak nie rasa rindu nie makin kuat pulak... Dia ada cakap nak buat popia horlick. Entah macam mana la rupa bentuk aq tak tau la... Insyaallah apa yang aq borakkan dalam chat nanti aq harap akan jadi kenyataan... Wait for Samprit Ungu botakkan kepala nanti... hehe just for U la... Ok lah cukuplah short update sebelum aq kembali ke Jitra untuk mengejar diploma aq yang tak lama lagi akan ku genggam... Andai ini kata terakhir dariku, maafkan diri nie dari segala salah dan silap.. Thanks for reading... Love you Lia...

Sekian Coretan
Post a Comment