Saturday, March 30, 2013

Skype dengan Si Dia....


Salam,

Selamat pagi sabtu, alhamdulillah masih lagi dapat meluahkan rasa disini, hehe amboi makin kerap pulak Mr.H update blog nie... Ye la, banyak kisah kehidupan yang Mr.H rasa nak simpan je dekat sini sebagai suatu kenangan untuk Mr.H. Ok la, story tentang semalam, aktiviti malam Mr.H dimulakan dengan layan Running Man bersama kakak-kakak dan adik Mr.H... Memang riuh dengan gelak je la... Dalam pukul 9.30 tu sempat layan bola kejap sebelum mama ambil tempat untuk layan Primadona k0t? Entah la. 
Mr.H tak sure la cerita apa yang mama layan sebab dah masuk bilik untuk siapkan entry di blog atas cadangan Miss.H iaitu "Impianku... Suatu hari nanti". Alhamdulillah dapat jugak siapkan semalam, dan dalam pukul 12.00 tengah malam la.. Miss.H muncul di facebook chat... 

So topik perbualan kami banyak tetumpu kepada entry blog tu la... Penuh keceriaan je komen dan gurau senda tentang satu per satu impianku... Well macam sama je kan pendapat kita.. So baru teringat hari tu ada cakap nak Skype dengan Miss.H, mulanya macam menolak tapi akhirnya dia online jugak.. Hehe actually nie first time la Miss.H skype dengan lelaki, patut la segan semacam je.. Maklumlah, dekat 3 tahun dah tak jumpa... Dan kebetulan yang buat Mr.H gelak je bila baru perasan yang boleh sama pulak baju warna hijau... Macam janji je kan? Tak adalah, memang selalu Mr.H nie akan ada kebetulan dengan orang-orang yang buatkan Mr.H happy... 


Best sangat dapat borak semalam, sampai tak sedar cepat sangat masa berlalu. Last-last Mr.H terlelap depan lappy sampai subuh, haha sorry nah, tunggu reply chat rasa macam lama ja... lagipun dah tutup lampu bilik memang sensetif la mata nie bila gelap... Apa-apa pun memang ceria la sebab dah lama tak Skype... Account Purplelonely92 & Aariz.Danial pun terbiar je... maklum la tak ada sapa sudi nak Skype... so memang tak buka sangat la... Rasanya ckuplah disini coretan Mr.H tentang semalam.... Thanks for reading...

Sekian Coretan Hati... 
Post a Comment