Friday, March 8, 2013

Mimpi Indah Seorang Sahabat


Salam,

Hehe tetibe je terasa nak update hari jumaat nie... Aq teringatkan kata-kata seorang sahabat nie tentang mimpi dia... Hadoi, tak larat nak gelak bila dia ceritakan, mimpi yang tak mungkin jadi kenyataan dah kini... Sahabat nie cakap dia ada mimpi semangat 2013 nie tukar nama facebook kepada Nina Samprit... Fuiyoohh, dasyat betul mimpi sahabat den nie... Macam sedap je kan nama tu kalau Samprit Ungu bertukar kepada Samprit Nina... Hehe tapi susah dah nak tukar nama samprit ungu yang dah bertapak dalam kehidupanku sejak september 2009 nie.. Dah hampir tiga tahun lebih aq gunakan nama samaran nie... Tapi kalau nak tukar pun boleh je, untuk masa nie rasanya kekal je dengan nama Samprit Ungu nie sampai la tiba suatu saat yang buat SU nie cakap saya bahagia dengan dia(orang yang membahagiakan kehidupan SU)... Mungkin time tu akan tukar nama Samprit Ungu nie kepada nama orang yang akan membahagiakan tu... Wah3,  tinggi bebenor impian... jangan tinggi sangat, nanti jatuh sakit... hehe dah terlanjur cerita tentang nama Samprit Ungu nie, so meh aq story sikit. Nama samprit ungu nie tercipta masa zaman my space dulu la, masa tu aq baru bermula guna laman sosial nie... Perkenalan aq dengan semangat 2013 nie yang masa tu menggunakan nama Mrs.Chipsmore dengan gambar bertudung hijau muda yang mewujudkan nama Samprit Ungu ini... Perkenalan kami begitu indah dan cepatnya kemesraan tu terjalin. Aq dan semangat 2013 nie selalu chat di ym. Dulu aq ada story kat semangat 2013 nie yang mama aq selalu buat kuih samprit so selalu chat mesti ada sebut jugak tentang kuih samprit nie sehinggalah nama Samprit Ungu tercipta. Banyak sangat kenangan aq dengan nama Samprit Ungu nie menggantikan arjunablackgurlz. Insyaallah nama Samprit Ungu ini akan sentiasa berkekalan di blog yang paling aq sayang sehingga akhir hayat ini... Terlalu bernilai kenangan bersama nama ini buatku, tak mungkin aq padamkan dari kehidupanku... Opsss haaa aq jugak pernah berangan nanti bila dah kerja aq nak pakai kereta warna putih dan buat airbrush dekat kereta tu dengan nama Samprit Ungu... Hope tercapai la angan-angan kecil nie... Tapi angan-angan besar aq nak dapatkan Mrs.Samprit Ungu... Siapakah insan itu? Kita tunggu dan lihat je la bila tiba masanya... Pendek sahaja entry kali nie sebab menaip dengan perut kosong, laparrr... Dah pukul 4.45 petang pun tak lunch lagi... Thanks for reading a short update from SU... 

Sekian Coretan....
Post a Comment