Tuesday, December 4, 2012

Bookmark & Pocket Calendar Cik Rongoks

Salam,

Hari nie aq nak update sikit tentang entry yang aq dapat lucky draw hari tu... hehe ok la straight to da point.... Kelmarin penantian  free gift untuk lucky draw dari blog Kesah Cik Rongoks dah berakhir... Abang posmen dah hantar tengahri kelmarin... Tengok je sampul ada cop dari Ipoh, Perak... Tersenyum je sebab dah boleh agak siapa pengirimnya...


Bookmark dan pocket kalendar....

Terima Kasih Kak Ika dari blog Kesah Cik Rongoks atas pemberian ini... Sebenarnya entry nie aq dah nak update semalam tapi disebabkan masalah teknikal diblog nie so terpaksa postpone ke hari nie... Aq pun tak tau yang ada limit untuk gambar pada setiap satu hosting blogspot nie... dan blog nie dah hampir mencecah ke arah tu.. Hahaha biasa la gambar dari DSRL tak adanya nak compress dulu sebelum upload... So saiz memang besar la... Tak pe la, nanti nak kena godek-godek lagi bak kata Cik Pieja... hehehe setakat itu sahaja untuk kali nie... Thanks for reading....

Sekian!!!

Post a Comment