Wednesday, July 4, 2012

Mia Umairah....!!!

Salam,


sejuknya malam nie, hujan je dari pagi sampai la time magrib tadi... Kerja aq malam-malam nie mengadap laptop je la... So masa on laptop nie ada la nampak 1 folder yang ada koleksi gambar yang aq tangkap masa cuti hari tu. Buka je folder tu terus nampak gambar nie --->


Cak!!!

Hehe ini gambar anak saudara aq yang no..... brapa ntah.. no 9 kot. gambar nie aq tangkap masa kami sekeluarga singgah dekat rumah akak aq no 2 kat Kulim lepas balik dari gathering kat Penang. Nama baby tu Mia Umairah. hahaha seketul je kan?? Haaa nie la hasilnya kalau minum susu badan. Geram aihh aq tengok. Rasa macam nak peluk dan picit-picit je pipi dia yang tembam tu. Hehehe dalam family nie aq dapat pangkat pak cik, tak best betul. Kan best kalau jadi pak su je... wawawahhh... walaupun aq dah ada ramai anak buah tapi sampai sekarang aq masih tak tau nak dukung baby.. Hahaha SERIUS tau. Malu lahh.. Entah macam mana la kalau dah kahwin nanti ye??? Bayangkan..... Dah dah dah, jangan nak berangan sangat cik wan. Jauh lagi perjalanan hidup nie...  

hahahaha aq nie jenis garang jugak la dengan anak-anak buah aq... tapi yang tak makan saman punya style, abang-abang si Mia nie. Buas sungguh. Biasa la budak-budak. Alahai.. diam tak diam dah 4 Julai dah hari ini.. Tinggal beberapa hari je lagi nak masuk balik ke Politeknik... Uwaaa tak best.. Sebab kawan facebook dah balik ke kelantan so tak ada kawan gurau senda dan teman makan... Next semester la baru dapat jumpa balik.. Huhuhu.... Rasanya cukup la kot untuk kali nie... Nanti nak share pasal Teamviewer pulak. 

Sekian!!!
Post a Comment